Krzysztof
Nowy
Ja kupiłem po ponad roku od pierwszej jazdy próbnej, tak więc wyluzuj i próbuj gdzie indziejDzwonię od 2 tyg, byłem już 4 razy ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja kupiłem po ponad roku od pierwszej jazdy próbnej, tak więc wyluzuj i próbuj gdzie indziejDzwonię od 2 tyg, byłem już 4 razy ...
No ok, obsługa z tego co piszesz jest daleka od wzorowej, ale do cholery bronią Ci się przejechać tym Stelvio? Ja dostałem w Lublinie Stelvio na weekend i mogłem sobie spokojnie pojeździć, no nie wiem a nie możesz gdzieś indziej pojechać. Koledzy z innych miast pisali, że właśnie w Bydgoszczy jest okJa chcę stelvio! Ale nikt mi jej kur** sprzedać nie chce ... Mają wypierdolone jaja na klienta
Bo to nie jest pierwsze lepsze auto, tylko auto dla koneserów. Najpierw sam musisz udowodnić, że jesteś go wart i pierwszy etap selekcji odbywa się w salonach![]()
No ok, obsługa z tego co piszesz jest daleka od wzorowej, ale do cholery bronią Ci się przejechać tym Stelvio? Ja dostałem w Lublinie Stelvio na weekend i mogłem sobie spokojnie pojeździć, no nie wiem a nie możesz gdzieś indziej pojechać. Koledzy z innych miast pisali, że właśnie w Bydgoszczy jest ok
Ja wiem że można się wkurzyć, ale żeby nie kupić auta, które najbardziej Ci się podoba, ma według Ciebie najlepsze wnętrze, a od siebie wiem że najlepiej się prowadzi i na bank pod względem mocy zostawia zarówno mazdę jak i Volvo ze względu na słabą obsługę? Sorki, ale chyba to nieco przesada i tak jak dla mnie to w sumie zrobisz na złość sobie...
Nie będę nikogo oceniać, jego cyrk jego małpy, jego kasa,ale dla mnie to tak jakbym miał zajebistą ochotę przykładowo na salami, ale finalnie kupiłbym mielonkę, której właściwie nawet nie lubię bo była mniejsza kolejka...Też tego nie rozumiem. Mam kumpla, który mi powiedział,że wie że Giulia to najlepsze auto w klasie i już miał podpisać umowę na Veloce bo się zakochał ale wszedł do BMW i go zwabili przedłużeniem gwarancji i jakimś serwisem gratis. Dla mnie nieporozumienie...!!
W Krakowie dają na 1 dzień (nie weekend). Stelvio po faceliftingu miało przyjechać w styczniu, patrząc na stronę alfy w autach od ręki - chyba mają już coś na stanie.W Torino dają na weekend? Gdzieś jeszcze? Chociaż na 1 dzień?
W Krakowie dają na 1 dzień (nie weekend). Stelvio po faceliftingu miało przyjechać w styczniu, patrząc na stronę alfy w autach od ręki - chyba mają już coś na stanie.
Nie wiem czy dają, ale ja dostałem, może mi dobrze z oczu patrzy, nie wiem. Dostałem w sobotę ok 13 ej, oddałem w poniedziałek ok. 10ej. Ja załatwiałem tematy z Panem Michałem (mam nadzieję, że się nie obrazi, że o nim piszę) jak dla mnie człowiek na poziomie i mogę go z czystym sumieniem polecićW Torino dają na weekend? Gdzieś jeszcze? Chociaż na 1 dzień?
W Krakowie dają na 1 dzień (nie weekend). Stelvio po faceliftingu miało przyjechać w styczniu, patrząc na stronę alfy w autach od ręki - chyba mają już coś na stanie.
Nie będę nikogo oceniać, jego cyrk jego małpy, jego kasa,ale dla mnie to tak jakbym miał zajebistą ochotę przykładowo na salami, ale finalnie kupiłbym mielonkę, której właściwie nawet nie lubię bo była mniejsza kolejka...
Absolutnie nie tłumacze podejścia obsługi czy postępowania samego FCA, ale to w końcu auto którym będę jeździł na pewno dłużej niż trawił przytoczoną przykładowo mielonkę i nazajutrz kupię salami, na które tak naprawdę miałem ochotę.
Chyba to mnie najbardziej wkurza w tym wszystkim - brak jednej odpowiedzi. Z odpowiedzi od jednego sprzedawcy w Krakowie dostałem informację że można spokojnie wziąć auto na 1 dzień z limitem 100 km lub 200 - niestety nie pamiętam dokładnie. Może to zależy od pogody czy metki na ubraniu - sam już nie wiem...Ponoć mają 2, chyba Veloce i Super, a 2 jeszcze mają dostać, ale nie dają.
Wystarczy zerknąć na https://salon.alfaromeo.pl/?production_year=2020W Krakowie jest Stelvio (2 lub 3 szt) w nowej wersji na 2020 - oglądałem we wtorek, były jeszcze na serwisie tuż po przyjeździe, ale udało się wsiąść obejrzeć "pomacać".
Jakby kogoś interesowało, to jeden egzemplarz ma tapicerkę w kolorze beżowym - ładnie to wygląda ale niestety poza tapicerką i plastikami, beżowa jest również dolna wykładzina, co może być dość niepraktyczne.
Chyba to mnie najbardziej wkurza w tym wszystkim - brak jednej odpowiedzi. Z odpowiedzi od jednego sprzedawcy w Krakowie dostałem informację że można spokojnie wziąć auto na 1 dzień z limitem 100 km lub 200 - niestety nie pamiętam dokładnie. Może to zależy od pogody czy metki na ubraniu - sam już nie wiem...
Wystarczy zerknąć na https://salon.alfaromeo.pl/?production_year=2020
dajta pany namiary na tego człowieka z Bydgoszczymoże był na jakimś urlopie
Michał Welsandt
tel. 515 148 731
MULTI SALON REISKI
Fordońska 353,
85-766 Bydgoszcz
No tak ale my teraz z żoną wybieramy między Volvo XC60 2.0 TB at/ mazda cx5 2.5 at / stelvio 2.0 TB at ... No i oczywiście małżonka stwierdziła że alfa Romeo leci w CH** bo ona chce zobaczyć , dotknąć, usiąść a oni ja olewają, w maździe i Volvo że względu na jej stan (zaawansowana ciąża) latali za nią z wodą/sokiem , przekąskami , siedzeniem wszędzie po 2h. W Alfie w Bydgoszczy obok mają Seata/jeeepa/cupre i jakieś inne gówna to też zainteresowani nami, sprzedawcy alfy zero, byle by uniknąć pytań i odpowiedzi. Jestem z marką związany emocjonalnie już 8lat i chciałbym pozostać ale jak tak dalej pójdzie wee nudne Volvo albo, piękne ale wolna japoneczke bo sprzedawcy są pomocni. A ja na stelvio mogłem tylko popatrzeć![]()
Przypomina mi to sytuację sprzed 4 lat, kiedy chcieliśmy w Bielsku kupić Giuliette mojej żonie. Była w 6 miesiącu ciąży, widoczny brzuszek ślicznie. W salonie nikt dzień dobry, po ponad pół godziny stania podszedł jakiś gościu i pyta czego szukamy, wiec mówię, że giulietta, na co on, że może wolimy fiata 500l....Skończyło się na wyjściu z salonu i zakupie qashqaia, ale niestety znowu nie w bielsku. Zresztą tak samo miałem w 2010 jak kupowałem 159. W salonie w BB olewka totalna, kupiłem w końcu w carserwis, chociaż to nie był do końca szczęśliwy traf, jak się później okazało.
To Ja może wrzucę dane sprzedawcy z Krakowa który odpowiada szybko (ktoś wcześniej wspominał że nie dało się uzyskać odpowiedzi z Krakowa, tymczasem Ja otrzymałem odpowiedź na maila bardzo szybko):Mam nadzieję, że można podawać publicznie, zresztą nr jest dostępny na otomoto i na stronie salonu: