To Ja może wrzucę dane sprzedawcy z Krakowa który odpowiada szybko (ktoś wcześniej wspominał że nie dało się uzyskać odpowiedzi z Krakowa, tymczasem Ja otrzymałem odpowiedź na maila bardzo szybko):
Ewelina Rycerz
Doradca Handlowy
Sobiesław Zasada Automotive
Oddział ASC Kraków
30-150 Kraków, ul. Armii Krajowej 21
tel. +48 12 25 25 263
mob. +48 661 664 406
mail: Ewelina.Rycerz@zasadaauto.pl
Właśnie widziałem dużo ochów i achów nad sprzedażą w Krakowie. Kiedy ja miałem pierwszy kontakt z salonem w kwietniu 2019 to nie słyszałem o tej Pani. Jak widać musiał to być dobry nabytek.
W moim przypadku czekałem 2 tygodnie (DWA) na to, żeby umówić się na jazdę próbną, przy czym ostatecznie doszło do skutku tylko dlatego, że co tydzień się przypominałem a koniec końców umówiłem się będąc na miejscu w salonie (bo akurat byłem w Mercedesie obok). Po jeździe chciałem dostać ofertę. Nie dostałem przez tydzień. A potem dostałem tylko dlatego, że zadzwoniłem do drugiego sprzedawcy.
W konsekwencji opóźnień nie udało mi się załapać na abonament Veloce w śmiesznej cenie.
O drugim sprzedawcy w tym czasie też nie słyszałem dobrych opinii jeśli chodzi o sam odbiór. Mój też się nie popisał.
Koniec końców kupiłem tam tylko dlatego, że w drugim oddziale mieli dobrą sztukę w dobrej cenie.
Serwisowo do tej pory w porządku, nie mam zastrzeżeń.