Czy musieliście płacić kaucję dla leaseplanu ( nie dla salonu ) przy wynajmie dt?
Tak, wysokość 1 raty, - jednoosobowa działalność od 2,5 roku. Z moich dokumentów wynika, że zwrotna dopiero pod koniec najmu (ewentualnie jako rozliczenie kilometrów).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy musieliście płacić kaucję dla leaseplanu ( nie dla salonu ) przy wynajmie dt?
Ja wpłacałem dwu krotność raty, jako kaucję. Jest to zależne od ryzyka.
Mnie udało się dorwac 2018r z większą felga, szyby przyciemniane, bixeon 35w, alarm, android auto i coś tam jeszcze w kolorze monza Red za 1280netto bez wkładu z ubezpieczeniem
Mogliście coś ze stocku dostać w dobrej ofercie czy tylko do produkcji?
dużo się tu naczytałem o ofertach kosztach itp. Czy ktoś z Was wykupił już auto z wynajmu lub oddał po okresie umownym. Jakie były dodatkowe koszty, "niespodzianki"?
Panowie odliczanie cały VAT z najmu czy tylko 50%.
Mój księgowy mówi ze odliczenie całości jest bardzo problematyczne.
mylisz z wynajmami placonymi mniej lub bardziej liniowo od przebiegu (ktos ma taka oferte). wiekszosc ma jednak rozsadny limit w najmniejszym wariancie typu 15-20tys km/rok. mi takie cos starcza spokojnie do codziennej jazdy + wyjazdy weekendowe + jakies wakacje.
Nie znalazłem żadnej oferty przy wynajmie długoterminowym gdzie w cenie byłby przebieg do 20 tys km rocznie. Z reguły są to liczby typu 10 do 15 tys. Ale nawet jak gdzieś taka oferta jest, to nadal marnie to wygląda. Robie rocznie od 25 do 35 tysięcy i znam sporo ludzi, którzy również w takim przedziale się mieszczą. A wtedy koszty wynajmu rosną lawinowo.
To oferta dla ludzi, którzy używają samochodu od święta i do kościoła. Auto jest po aby nim jeździć. A nie liczyć, ileż to jeszcze mogę przejechać w tym roku, aby nie przekroczyć limitu?
przeciez oferta ze strony alfaromeo chocby na tyle jest.Nie znalazłem żadnej oferty przy wynajmie długoterminowym gdzie w cenie byłby przebieg do 20 tys km rocznie
ja jezdze codziennie + wakacje + jakas zagranica - wyszlo mi niecale 16tys km. moze kwestia tego ze do biura mam 7.5km a nie np 50km.Robie rocznie od 25 do 35 tysięcy i znam sporo ludzi, którzy również w takim przedziale się mieszczą.
nie przesadzaj, jakie lawinowo. nie sledze obecnych ofert bo nie mam po co, ale jak pamietam te z przed roku to roznica przy opcji 20tyskm/rok a 40tys km/rok nie byla drastyczna, nie pamietam juz z 10-20% maxA wtedy koszty wynajmu rosną lawinowo.
jezdze jak tylko mam po co, nic nie licze itp, nie wiem o co Ci chodzi.To oferta dla ludzi, którzy używają samochodu od święta i do kościoła. Auto jest po aby nim jeździć. A nie liczyć, ileż to jeszcze mogę przejechać w tym roku, aby nie przekroczyć limitu?
Nie znalazłem żadnej oferty przy wynajmie długoterminowym gdzie w cenie byłby przebieg do 20 tys km rocznie. Z reguły są to liczby typu 10 do 15 tys. Ale nawet jak gdzieś taka oferta jest, to nadal marnie to wygląda. Robie rocznie od 25 do 35 tysięcy i znam sporo ludzi, którzy również w takim przedziale się mieszczą. A wtedy koszty wynajmu rosną lawinowo.
To oferta dla ludzi, którzy używają samochodu od święta i do kościoła. Auto jest po aby nim jeździć. A nie liczyć, ileż to jeszcze mogę przejechać w tym roku, aby nie przekroczyć limitu?
Panowie czy ktoś wie co wchodzi do wyposażenia Giulii za 1.300 PLN + VAT? Czy jest to golas czy ma chociaż ksenony? Dziękuję
Panowie czy ktoś wie co wchodzi do wyposażenia Giulii za 1.300 PLN + VAT? Czy jest to golas czy ma chociaż ksenony? Dziękuję