No właśnie brakuje felg koniczynek i kolorowych zacisków
A konfiguracja.sztywna bez żadnych modyfikacji własnych
z jednej strony tak, ale jest wszystko to co potrzeba
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No właśnie brakuje felg koniczynek i kolorowych zacisków
A konfiguracja.sztywna bez żadnych modyfikacji własnych
Oferta analogiczna do
https://floteocars.pl/wynajem-dlugoterminowy/alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio-2-9-v6/
Ale bezpośrednio
kurde, zeby ponad rok temu byly takie oferty... place prawie 4knetto/mc za Veloce do tego 20% wplata byla a po wykupie bede sie bujal ze sprzedaza i oddawal VAT skarbowce. a tu byloby V6, szlag!Oferta analogiczna do
https://floteocars.pl/wynajem-dlugoterminowy/alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio-2-9-v6/
Ale bezpośrednio
no ale przy leasingu ubezpieczenie osobno, wychodzi ok 400zl/mcPamiętajcie, że we Floteo z ubezpieczeniem to 3330net/msc zamiast 2600![]()
Ja rozmawiałem z floteo. Wynagrodzenie w wysokości 5k PLN to kwota netto. Ale pan słysząc mnie pierwszy raz w życiu zaproponował, że może przyjąć te 5k bez faktury. Oprócz tego dostałem wzór umowy w którym wyczytałem, że za brak dostarczenia skanu twardego dowodu panowie życzą sobie karę w wysokości 25% wartości pojazdu. Do tego z umowy wynika, że floteo jest pośrednikiem firmy Athlon z Warszawy.Hej Jerro, rozmawiałeś może z kimś z tego floteo? Rzuciło mi się to kilka razy w oczy, ale jak zacząłem drążyć to odniosłem wrażenie że to jakaś firma krzak czy inni naciągacze. Jak to działa?
no niby troche tak, ale tez nie tak kolorowo - bo gdybym sprzedawal z firmy od razu to VAT i podatek duzo zabierze, gdybym kupil prywatnie i jezdzil dalej to nie odliczam nastepnego auta, poza tym jezdze 2.0 R4 a nie 2.9V6. no i do tego samemu trzeba sie bujac ze sprzedaza potem - pryzjmowac tych wszystkich ogladaczy/maruderow/wynajetych rzeczoznawcow - kupa czasu, benzyny spalonej, kazdy podepta autem a niekoniecznie kupi. - jest to jakis klopot ktory w wynajmie odpada.co do Twoich wyliczeń leasingu to oczywiście płacisz więcej, ale po skończonym leasingu wyjdziesz na tym raczej korzystniej niż biorąc abo i oddając po 2-3 latach
Hej Jerro, rozmawiałeś może z kimś z tego floteo? Rzuciło mi się to kilka razy w oczy, ale jak zacząłem drążyć to odniosłem wrażenie że to jakaś firma krzak czy inni naciągacze. Jak to działa?
Przy Q zakładałbym droższe ubezpieczenie niż 400/mcNo ale jak ktoś sobie znajdzie korzystniejszą wersję niż to co oni proponują to oczywiście droga wolna
A co do Twoich wyliczeń leasingu to oczywiście płacisz więcej, ale po skończonym leasingu wyjdziesz na tym raczej korzystniej niż biorąc abo i oddając po 2-3 latach![]()
przy klasycznym leasingu wyjdziesz na Giuli 280KM na pewno lepiej
no nie wiem
1813 PLN netto z ubezpieczeniem.
Ile musisz dostać za auto po 2 latach zeby było lepiej.
Koszt auta ok 180 tys
ubezpieczenie i serwis kolejne 10 tys w dwa lata.
Robi się lekko 190 tys.
sprzedasz takie auto za dwa lata za jakieś 145 tyś - wątpię
Czy musieliście płacić kaucję dla leaseplanu ( nie dla salonu ) przy wynajmie dt?
Ktoś tu mówił o kaucji 5k, ale ja miałem wniosek wysłany do LP na początku maja i nikt mnie o kaucję nie prosił.
My musieliśmy wpłacić kaucję w wysokości jednej raty. Ta zasada to trochę na rzut monetą - mamy firmę od 10 lat, stabilne obroty i dochody, których zresztą nikt nie weryfikował.Czy musieliście płacić kaucję dla leaseplanu ( nie dla salonu ) przy wynajmie dt?
Też początkiem maja wysyłałem wniosek, zaraz po weekendzie majowym. Miałeś już jakiś kontakt ze strony LP?