• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Akcesoria Giulia

gdzie za 400zl carbon :) zresztą czy carbon czy plastik co za różnica ? :D

Nie spodziewam się carbonu, ale piszą, że carbon:) Dlatego pytam, czy chociaż wygląda jak carbon.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Wyglada jak carbon, jest to carbon, niczym sie nie rozni od spoilera ktory kupilem do innego auta za ponad 3000 pln. Na zywo wyglada pieknie. Ktos w USA sprawdzal kiedys "prawdziwosc" tych elemntow z Chin i faktycznie bylo to najprawdziwsze wlokno weglowe.

Wyglada jak carbon, jest to carbon, niczym sie nie rozni od spoilera ktory kupilem do innego auta za ponad 3000 pln. Na zywo wyglada pieknie. Ktos w USA sprawdzal kiedys "prawdziwosc" tych elemntow z Chin i faktycznie bylo to najprawdziwsze wlokno weglowe.

No i miłe zaskoczenie[emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

właśnie zamówiłem jeszcze raz, ale znalazłem z free shipping ;)

Ja zamówiłem z free shipping pod koniec grudnia, do dziś spojlera nie mam... Właśnie kończę spór transakcyjny i mam dostac zwrot na konto. Nie wiem czy miałem pecha do sprzedawcy (cSzyiqitrading Store) czy wysyłki. Bo wg trackingu przesyłka z moim numerem została dostarczona do Kamiennej Góry. Czyli totalnie po przekątnej w stosunku do mojego miejsca zamieszkania :D

Ja zamówiłem z free shipping pod koniec grudnia, do dziś spojlera nie mam... Właśnie kończę spór transakcyjny i mam dostac zwrot na konto. Nie wiem czy miałem pecha do sprzedawcy (cSzyiqitrading Store) czy wysyłki. Bo wg trackingu przesyłka z moim numerem została dostarczona do Kamiennej Góry. Czyli totalnie po przekątnej w stosunku do mojego miejsca zamieszkania :D
Z tego samego zamawiałem i też mam spór z nimi. Moja zamiast do Wrocka to do Krakowa.

Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

widze ze moda doklejania koniczynek i M typowania wsrod alfistow nadal mocna :)

w

Ale jest to chyba takie udawanie wyższej wersji niż się posiada ? Czy do tych wersji można było zamówić taki spoiler jako wyposażenie dodatkowe ?
A o ile mi wiadomo obecnie jest sprzedawana wersja z lotka, i czarnymi oznaczeniami i nie jest to Q.

Tak, na Mopar.eu jest cały zestaw dodatków personalizujących, spoiler jest w kategorii Sport, karbonowy oryginalny kosztuje jedyne 4415,20zł :)
To tak samo jak duże cycki u lasek, jedna ma od urodzenia inne sobie powiększają [emoji23][emoji23][emoji3][emoji3]
I co, każda wygląda dobrze, a czy sztuczne czy nie? Who cares [emoji3][emoji23]

Ostatnia edycja:
Tak, na Mopar.eu jest cały zestaw dodatków personalizujących

Wszedłem zobaczyć co mają do Stelvio. Pierwszy produkt w kategorii "wybrane dla Ciebie" to prostownik do akumulatora :D :D :D. Chyba coś jest na rzeczy z tymi problemami z ładowaniem w czasie jazdy :).

Wszedłem zobaczyć co mają do Stelvio. Pierwszy produkt w kategorii "wybrane dla Ciebie" to prostownik do akumulatora :D :D :D. Chyba coś jest na rzeczy z tymi problemami z ładowaniem w czasie jazdy :).

heheheheheh

Ale jest to chyba takie udawanie wyższej wersji niż się posiada ? Czy do tych wersji można było zamówić taki spoiler jako wyposażenie dodatkowe ?

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...twowy-wersja-qv-look-ID6BH6Fu.html#d5707b0ca6

Wersja Veloce Ti, nic nie udaje. Poza tym z taka lotka auto wyglada duzo lepiej.

- - - Updated - - -

widze ze moda doklejania koniczynek i M typowania wsrod alfistow nadal mocna :)

w

Kolega ma jakiś problem z czytaniem? Ktoś tutaj mówi o koniczynkach czy doklejaniu M na Alfie?

Amortyzatory
Powrót