Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, mam takie pytanie. Znalazłem na OLX felgi foxa r17 9j et45, jestem tu nowy i nie mogę dać linku więc jak ktoś chce zobaczyć to trzeba wpisać "sprzedam felgi fox 17",czy one wejdą do Julki(nie mam hamulców brembo)? Generalnie to chodzi o to że teraz mam Borbety które są za wąskie 7j jak na oponę 225/45/r17 Toyo T1R, poprostu to źle wygląda(jest balon). Jak nie wejdą to jaka max szerokość wejdzie?
Halo? Odpowie ktoś?

Chcę kupić 18 turbiny lub półksiężyce do nowo zakupionej Julki, która jest obecnie na ori 17. Czy podniesie się bardzo wizualnie tzn. czy zrobi się koza? Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcia jak było na 17 i jak jest na 18? Pokaż załącznik 249602
Po założeniu zbyt dużych felg i pozostawieniu seryjnego zawieszenia ten "efekt kozy" występuje. Tak jest np po założeniu felgi 19 do 159 bez pakietu Ti czy felgi 18 do GTV na seryjnym zawieszeniu. Jeśli nie chcesz komentować to mniemam, że w Giuliett'cie tego nie ma![]()
miałem bardzo podobny przypadek i wizualnie dużo zmienia już sama zmiana koloru felg. Wiec zamiast kupować nowe 18tki ja swoje (identyczne jak Twoje) pomalowałem na czarno i to była bardzo duza zmiana. Oczywiście nie są to turbiny, ale zmiana jest znaczaca (a zmiana felg to także zmiana opon co u mnie przy dwóch kompletach wyszło absurdalnie drogie)Chcę kupić 18 turbiny lub półksiężyce do nowo zakupionej Julki, która jest obecnie na ori 17. Czy podniesie się bardzo wizualnie tzn. czy zrobi się koza? Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcia jak było na 17 i jak jest na 18? Pokaż załącznik 249602