Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mam półksiężyce ze 159 na sprzedażDzięki za radę. Tak zrobię z tymi 17-tak ami ale na zimę a na lato muszą iść 18-tkiNie ma ktoś 18-ek do Julki do sprzedania?
Napisz na priv, nie chce tu zaśmiecać tematuile Panie za te kolka
Czy te felgi występowały tylko w jednym czarnym kolorze czy miały różne odcienie ?Pokaż załącznik 249770
Ciężko powiedzieć , bo pokazuje się informacja , że sprzedaż zakończona .Chciałbym kupić te:
allegro.pl/alfa-romeo-159-brera-felgi-17-cali-4-sztuki-5x110-i7526304313.html
to są felgi ze 159, 7.5" ET41, pasują do każdej Giulietty (również tych z dużym brembo), jak i każde inne ori ze 159 (>=17" jeśli ktoś ma duże Brembo), nie trzeba żadnych dystansów, a śruby też są OK, bo mimo że otwór w 159 był na M14 (Giulietta ma M12), to łeb śruby w G jest chyba nawet taki sam. Sam mam w G założone felgi ze 159 tyle że 18"x8" (podkowy), kolega ma 19" z Ti itp.Witam szanowne grono, gdyż to mój pierwszy post!
Od piątku posiadam Giuliettę i chciałem kupić drugi komplet felg, obecne mam 17x7.5, ET41 i opony 225/45 R17.
Chciałbym kupić te:
allegro.pl/alfa-romeo-159-brera-felgi-17-cali-4-sztuki-5x110-i7526304313.html
jednak sprzedawca napisał tylko, że to 17" i 5x110 - więcej informacji od niego nie udało mi się uzyskać i tu moje pytanie:
czy po ich wyglądzie i tym opisie z aukcji ktoś jest w stanie powiedzieć jakiej one są szerokości i jakie odsadzenie?
Dziękuję!