Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak dla mnie okropieństwoNie do każdego auta pasują kontrasty, ja myślałem nad czymś takim:
![]()
Tylko trza by było znaleźć odpowiedni wzór felgi, żeby pasował do Julki.
wzory wielu oryginalnych felg AR są wyjątkowe, szukałbym właśnie fajnych felg od AR (może 18 i niekoniecznie od Giulietty), ewentualnie jak kolega zasugerował coś w klimacie (te MAK Torino są oznaczone przez producenta jako dedykowane dla Fiat/AR i są całkiem fajne). sam myślę o przekładce 18" podków ze 159 do Giulietty na nowy sezon letni (oczywiście z mniejszymi oponami, więc będzie wyglądało jeszcze lepiej) :Osobiście uważam, że dizajn Giulietty jest na tyle elegancki, że taka kolorystyka będzie pasować trochę jak "pięść do nosa". Chyba jednak lepiej trzymać się klasycznych wzorów, jeśli nie ori to przynajmniej "w klimacie":
Pokaż załącznik 241144
Fotka trochę przypadkowo zrobiona, moje zimowe 17-tki

Panowie a takie fele podejda pod zaciski brembo? http://allegro.pl/alufelgi-borbet-ls2-18-5x110-alfa-romeo-giuluetta-i7182635739.html
wg parametrow wydaje mi sie ze nie beda obcierac...
pytalem o nie nie dawno sprzedawcy o zaciski brembo czy nie beda obcierac to dostalem odp ze byly jakies problemy z tym rodzajem hamulcow.. teoretycznie powinny wejsc bez problemu na brambo ale kto wie...no chyba ze masz zwykle hamulce to luz...Witam,
Zamierzam kupić do swojej Giulietty 2.0 JTDM 140KM rok 2010 felgi i opony 18, rozważam te felgi
allegro.pl/4x-18-5x110-et35-tn16-tomason-alfa-opel-i7139078135.html
Czy ktoś ma takie w swojej i może podzielić się opinią?
Oraz jakie opony polecacie?
podjąłem decyzję, jednak zostanę przy ori rozmiarze opon 225/40R18 - już zamówione Michelin Pilot Sport 4 są w drodze.
Felga wejdzie ta (na zdjęciach jeszcze na oponie 235/45R18 z obecnej 159):
Pokaż załącznik 242363Pokaż załącznik 242364
A na zimę te felgi będę zakładał do Giuli (na dystansie bo tam jest standardowo ET33)
NieA Giulia nie ma przypadkiem rozstawu 5x98?![]()
pytalem o nie nie dawno sprzedawcy o zaciski brembo czy nie beda obcierac to dostalem odp ze byly jakies problemy z tym rodzajem hamulcow.. teoretycznie powinny wejsc bez problemu na brambo ale kto wie...no chyba ze masz zwykle hamulce to luz...
tylko mniejsze et wiec bedzie w giuli na dystansie a w giulietcie bezA Giulia nie ma przypadkiem rozstawu 5x98?![]()