Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Dobrze.... wyglądała, czekamy na nowy projekt?Z czarną dziś się pożegnałem...
Dobrze.... wyglądała, czekamy na nowy projekt?
Wes ja sprzedaj szkoda auta
bimsky tak trzymaj, jesteś jednym z najlepszych fachowców od 75.
Bez przesady. To, że rozgrzebałem kilka sztuk i nie skończyłem wcale o tym nie świadczyChyba w sobotę pojadę lawetą po czerwoną 75... ;-)
Wygląda całkiem ładnie. Jak będziesz wybebeszał, to chętnie przyjmę jakieś brakujące u mnie pierdółki
.
Jeśli zderzaki są całe, to chyba wziąłbym oba. Wersja bez spryskiwaczy?
No i szukam takiej pierdółki jak "kulka" od korbki do szyb z tyłu .
bimsky skąd ty bierzesz te autka? Ja przeglądam ogłoszenia i nie widzę żadnej 75.
Podaj na priv jaka to wersja i ile Cię kosztowała.
Przyznam że czasem przeglądam jakieś oferty jednak jeśli miałbym kupować to jestem ustosunkowany już w 100% na 2.0 TS z racji znajomości silnika i jedyne co mnie odstrasza to rdza, z mechaniką sobie poradzę, chyba że ktoś obeznany w 75 by odradził bo koszt za duży jednak jak wspomniałeś 75 wyrwać to trzeba się rozglądać i wiedzieć gdzie szukać, mi by świetnie siadła ta czarna co była 1-2 lata temu za 4-5 klocków ale wtedy nie miałem kasy bo robiłem 155, teraz chętnie bym przytulił RWD dla funu.
Ogólnie bimsky to trochę Ci zazdroszczę twojego zaparcia