radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
I na wejście wliczyć koszt przemalowania budy
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To oryginalny kolor?
Tak, bardzo oryginalny.
Nieseryjny silnik chyba spełnia definicję? Stan fabryczny to to nie jest przecież.
Miałem kundla psa i był lepszy niż rasowy pod każdym względem, kundel to określenie nie niosące emocji, przynajmniej dla mnie.
Nie wiem tylko do czego takie GTV6 by się nadawało, bo nie na konkurs elegancji, nie na tor (choć na to potencjał jest), no i raczej nie na co dzień.
To ja też mógłbym napisać, że moja 75 jest na co dzień, (jeżdżę od kwietnia do września), ale na co dzień oznacza właśnie na co dzień czyli od 1.01 do 31.12, na wakacje, po ziemniaki, w śniegu do roboty.Ja jeżdżę swoją na co dzień.Przynajmniej od marca do października i nie widzę problemu.
PietereQ a to nie byli protoplaści "jaktajmer łorsoł"? Bo swego czasu chciałem podjechać tam na spota jednak skutecznie mnie do tego zniechęcili, lista "jaktajmerów" była według uznania, E30 tak, 155 już nie, do tego towarzystwo założycielskie wyżej sr..o niż d..y miało, przynajmniej kiedyś, nie wiem jak teraz.