stuntmachine
Użytkownik
Fajnie lata bokiem. Zna ktoś cenę w USA? Taka z USA by była fajna bo benzyna i automat 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajnie lata bokiem. Zna ktoś cenę w USA? Taka z USA by była fajna bo benzyna i automat![]()
Pierwsze wrażenia TG z testowanego diesla 180 KM.
http://www.topgear.com/car-reviews/alfa-romeo/22-jtdm-2-super-4dr/first-drive
I rozwalił mnie tekst: it’ll be extra temptation on the company car lists.
Chyba temptation on the petrol heads car lists....
Jak dołożą wersję 2.0 TBI 280HP i miejmy nadzieję 330HP a także diesla V6 będziemy mieli Alfę która dźwignie całą markę.
Diesel powyżej 2l z wysoką akcyzą, cywilizowana benzyna dostępna tylko i wyłącznie z automatem, brak wersji kombi i z tego co widzę na niemieckim konfiguratorze wysoka cena!!! Jeżdziłem 156 SW obecnie 159 SW, ale będę zmuszony zmienić markę (na pewno żadnego przereklamowanego VAGa). Marzyła mi się czerwona Giulia w kombi z mocną benzyną napędem na tył i manualem, chyba tylko BMW sprosta moim oczekiwaniom![]()
Diesel powyżej 2l z wysoką akcyzą, cywilizowana benzyna dostępna tylko i wyłącznie z automatem, brak wersji kombi i z tego co widzę na niemieckim konfiguratorze wysoka cena!!! Jeżdziłem 156 SW obecnie 159 SW, ale będę zmuszony zmienić markę (na pewno żadnego przereklamowanego VAGa). Marzyła mi się czerwona Giulia w kombi z mocną benzyną napędem na tył i manualem, chyba tylko BMW sprosta moim oczekiwaniom![]()
Oj tam! Każda Alfa nada się dla petrolheda, nawet ta z dizlem. Takie czasyJak sama nazwa wskazuje, petrolhedzi jeżdżą na benzynie.