S
syfon
Guest
A jeszcze poprzednik czyli 1.9 DTH miał resurs 500tkm
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam dziwne przeczucie, że wkrótce klub pękniętego tłoka się powiększy...
Rozumiem , że tuner również zmienia kąt wtrysku? Bo własnie się zastanawiam dlaczego Alfa mojego kuzyna (po tuningu) pracuje bardzo twardo, metalicznie pomimo świeżo zregenerowanych wtryskiwaczach (korekty idealne) a moja nie dotykana przez tunera pracuje cicho i można powiedzieć aksamitnie![]()
Sprawdzić naprawę wtrysków - źle ustawienie będzie powodowało głośną pracę z racji nieprawidłowego przedwtrysku, szczególnie będzie się pogarszało na rozgrzanym silniku - korekty mogą być prawidłowe - pisałem o tym już wcześniej. Na jakiej maszynie odbyła się weryfikacja wtryskiwaczy?
Duzo jeszcze robi temperatura paliwa, ktora na maszynach nigdy nie jest tak wysoka jak podczas pracy silnika.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W benzynowej wersji Quadrifoglio Verde z litra pojemności osiągnięto 176 KM.
No to już jest poziom szlifierek drogowych. Ile takie auto pojeździ bezproblemowo?
Zgadzam się tylko z tymi 80tkm. Naprawdę nie sądzę, żeby te 300tkm było dla tak wyśrubowanego silnika osiągalne.U jednego zrobi 80 tysięcy a u drugiego 300... Zobacz, jak dobrze sobie radzą litrówki forda. Nie dość, że seria już wyżyłowana, to jeszcze ludzie to podkręcają i nic specjalnego im się nie dzieje.
![]()
Ogarniemy temat, na razie mam kumulacje rozbitków, będzie więcej czasu pomiędzy to zrzuce z niej głowice. Cierpliwości
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Nie, ale coraz bliżej
Z całym szacunkiem ale ile można auto klienta trzymać.Nie, ale coraz bliżej