Nazar
Nowy
- Auto
- Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08
hehe no w sumieNie narzekaj mógł kupić regenerowane![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
hehe no w sumieNie narzekaj mógł kupić regenerowane![]()
Są w grupie Michelin\ Ja nie jadę po chińczykach absolutnie bo sam jezdziłem na Goodrich,ach i
To w takim razie nie wiem czy nie przekręciłem nazwy , może to były GoodrideTaki tam detal.
oj tam oj tamjak się zedrą dunlopy to wtedy kupię chińczyki i bedę się cieszył z ich trwałości i właściwości jezdnych
oczywiście żartuje, pojeździmy, zobaczymy
![]()
Nigdy tego nie zrozumiem: auto za kilkanaście tysięcy złotych a opony najtańsze od chińczyka...
PS... warto również wejść na fora użytkowników chińskich motocykli by zobaczyć co sądzą o oryginalnych oponkach w ich maszynach
też tego nigdy nie zrozumiem, ale to takie typowo polskie, ehhNigdy tego nie zrozumiem: auto za kilkanaście tysięcy złotych a opony najtańsze od chińczyka...
Niektórych zaskoczył pewnie test autobilda gdzie nexeny nfera i atlasy sport green okazały się lepsze od wielu opon 2x droższych. Czasem droższe i markowe nie znaczy lepsze...
Tak ogólnie to polecam przejrzeć testy opon z różnych krajów (tak jak u nas tak też np w UK, Niemczech czy Danii są w czasopismach różne recenzje i porównania), ja tak zawsze robię przed kupnem opon, wtedy łatwo znaleźć przyzwoite opony w interesującym nas zakresie cenowym.
czy to ten sam adac co brał kase i robił lewe testy i rankingi o czym było głośno jakiś czas temu ?
![]()
Haha no właśnie dlatego że nie za 100 patyków. Ps. Pirelli P zero 225/40/19 - kompet 4240pln . Nexeny komplet 1400-1600pln . W kraju gdzie drogi pozwalają miejscami na szczypte "szaleństwa" a kieszeń Polaka pozwala na auto za jak piszesz nascie tysięcy- wybór rzeczywisty i oczywisty![]()