[147] 147'mka Azzurro

Fajnie to wygląda, dla mnie korek alu byłby lepszy zdecydowanie, bo ten kiepsko wygląda przy reszcie.
Nie wiem czy ja zdecydowałbym sie na ramiona wycieraczek...
Ale i tak jest super!

No ta tylko ten był można powiedzieć darmo a po dorobieniu odpowiedniej naklejki będzie efekt kozak ;) a ten z metalu i to chyba stali a nie alu.. kosztuje prawie 500zł.. ;) więc z tą decyzją mocno trzeba się przespać..

"Tyle szczęścia" :)

Boczki w czerwonej skórze od FL upolowane.. Uchwyty do trzymania obszyte czarną skórą, panele od szyb w carbonie.. ramki tweeterów w tylnych boczkach poddane metalizacji próżniowej bo były mocno zmęczone.. Boczki po gruntownym praniu.. Wszystko wygląda perfect :)

304.jpg

305.jpg

306.jpg

307.jpg

n7TZFF.png

leVZmn.png

308.jpg

oqh2ek.png

Do tego po montażu auto uprane porządnie z zewnątrz.. coraz bliżej gotowości na zlot z biciem rekordu :)

309.jpg

310.jpg

311.jpg

312.jpg

Będzie się wyróżniać :)

Efekt super i mega szczęście z tymi boczkami, ale odklej te wlepy na tylnej bocznej szybie :D a jak wozisz dziecko to kup mu zeszyt gdzie będzie naklejał wlepki :D

hahaha xD dziecko.. to są wlepy zlotowe.. takie jak te trójkątne z numerami auta co niektórzy mają po tym zlocie na torze co był jakiś czas temu ;) przy biciu rekordu dojdzie kolejna :D

Elegancko wygląda całość ;) Nie myślałeś dać tego plastiku obok klamki na hydro?

XD dobra mój błąd ale co za duzo to noe zdrowo :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kurde efekt wszystkiego PERFECT !! ... Dobrze Doinwestowana 147 :D
Mam parę pytać dot Alfy ! :P Szyb nie przyciemniasz ? i Gdzie LOTKA ! :D
Pozdro ^^

Co do dopieszczenia to Tobie głowę uchylić musze, bo wiem ile to jest pracy, a ja robiąc dużo rzeczy i tak nie zrobiłem wszystkiego na 100%

Szacun!
A wlepki na małej wylnej szybce są spoko, też ją zapełnie;D

Elegancko wygląda całość ;) Nie myślałeś dać tego plastiku obok klamki na hydro?

Niee :) te obudowy klamek kupowałem specjalnie nówki w ASO, wersja specjalna bodajże z Blackline że ma jednocześnie chromowaną obwódkę i maskownice tweeterów z logo bose.. także zostawię je w oryginale :)

Kurde efekt wszystkiego PERFECT !! ... Dobrze Doinwestowana 147 :D
Mam parę pytać dot Alfy ! :P Szyb nie przyciemniasz ? i Gdzie LOTKA !

Przyciemnianie szyb na jasnym lakierze mi nie leży.. a lotka w toku.. wybieram się do lakiernika na poprawkę i wtedy zapewne spoiler wleci..

Co do dopieszczenia to Tobie głowę uchylić musze, bo wiem ile to jest pracy, a ja robiąc dużo rzeczy i tak nie zrobiłem wszystkiego na 100%

Szacun!
A wlepki na małej wylnej szybce są spoko, też ją zapełnie;D

Dzięki, doceniam :)

A tylną szybkę kiedyś chcę mieć pełną pamiątek z różnych zlotów włoszczyzny ;)

Panie ! Ta '7' powinna dzisiaj wracać z AMTS Budapest a nie jeździć po WWA, serio projekt jest już konkretny i spokojnie bym widział ją na jakimś Motor Show, wkręć sie do TuningKingz'ów :D

Szczerze dzięki za uznanie Mateusz :) ale sądzę że na AMTS czy do TuningKingzów to nadal mało.. Poza tym oni lubują się w Niemcach i Japońcach.. Matejko się wkręcił tam ale jakoś nie widzę żeby był na wystawie którejś poza tym zeszłorocznymi w PL.. A jego auto to zdecydowanie jest ikoną wśród tuningu włoskiej motoryzacji w PL..

kiedys mialem dyskusje z 2 osobami z tuningkingzow i poziom ich kultury jest zenujacy. ale nie o tym temat :) wiesz ze uwielbiam ta 147 ale nie jestem pewien czy ten czerwony boczek pasuje do zew lakieru. niby jak sie siedzi to nie widac jak sie siedzi w srodku ale jednak przy otwieraniu drzwi.

szacun za obudowy tylnych tweeterow dopiero teraz zauwazylem :)

A na to fakt że tylko VAG i Japońce, ale zobacz na tego Matiza co dostał się na AMTSy :D co prawda nie dojechał no ale ...
Nawet nie wiedziałem że Matejko się tam u nich kręcił :O

Tak czy siak jest moc ! Jedynie co mi nie pasuje to te 2dinowe radio :D

Globalnie - efekt bajka.
Sam obklejałeś przełączniki szyb czy zleciłeś to jakieś firmie? Wygląda meeeeegaprofesjonalnie. Ja obklejałem sam, ale efekt w porównaniu z Twoimi mizerny.
Robiłeś już przegląd z lampami "devileye"? Zastanawiam się, czy jakiś upierdliwy diagnosta się nie czepi, że lampy są nieoryginalne.

Globalnie - efekt bajka.
Sam obklejałeś przełączniki szyb czy zleciłeś to jakieś firmie? Wygląda meeeeegaprofesjonalnie. Ja obklejałem sam, ale efekt w porównaniu z Twoimi mizerny.
Robiłeś już przegląd z lampami "devileye"? Zastanawiam się, czy jakiś upierdliwy diagnosta się nie czepi, że lampy są nieoryginalne.

Jeśli już to prędzej angel eyes ;) devil eyes miałem sobie dołożyć ale chyba mi to nie potrzebne do szczęścia.. z przeglądem problemu nie ma.. bo linia snopu -światła jest niezła.. ma odcięcie tylko oczywiście gość mnie zawsze informuję że homologacji do jazdy DRL i z xenonami ta lampa nie ma.. ale poza względami tego typu wszystko świeci prawidłowo..

A elementy w carbonie to tak jak napisał wyżej Adrian hydrografika.. nakładana w profesjonalnym zakładzie, uważam jednym z najlepszych tu w okolicy..

Felgi odebrane z lakierowania.. nowe oponki założone :)

Setup na tego roczne lato :) Novitec w kolorze chromu proszkowego, opona Federal SS595 w rozmiarze 215/40 R18.. Nałożony wosk FK HiTemp od środka jak i na zewnątrz felg, na boki opon nałożony TurtleWax Platinum Tyre Dressing ;)

Jest miodzio! Doczekać się nie mogę jak założę :)

127.jpg

128.jpg

129.jpg

RBpMkU.png

Amortyzatory
Powrót