[75] 75 ex Nurburgring

Tak działa seryjna skrzynia, jest długa Raczej się pokrywają wartości z tym co pokazuje GPS, więc jakiejś drastycznej ściemy nie ma.
Hmmm, ciekawe jak ona by się sprawdziła w Gtv Tb... W sumie jedno i drugie 12v i chyba nie byłoby zbytniego problemu z włożeniem. Nie masz może takiej drugiej na stanie? :D
Jak dalej będziesz zarzucał takie zdjęcia to się zacznę bardzo poważnie zastanawiać nad zakupem drugiego bezużytecznego auta :D

Hmmm, ciekawe jak ona by się sprawdziła w Gtv Tb... W sumie jedno i drugie 12v i chyba nie byłoby zbytniego problemu z włożeniem. Nie masz może takiej drugiej na stanie? :D
Jak dalej będziesz zarzucał takie zdjęcia to się zacznę bardzo poważnie zastanawiać nad zakupem drugiego bezużytecznego auta :D

Jak władujesz silnik wzdłużnie i zapakujesz do tyłu dediona - coś się znajdzie :D długa skrzynia to nie zawsze dobra sprawa ;P

Dodano po 8 minutes:

A Ja lubię na nią patrzeć:P

Jazda nią jest jeszcze fajniejsza :D

Ostatnia edycja:
Fakt :D
No w przypadku silników o niewielkiej mocy i momencie to akurat nie jest dobre rozwiązanie, ale myślę, że takie przełożenia w połączeniu ze sporym momentem w TB sprawdziłyby się dobrze...
75 1.8T też ma takie przełożenia czy tam już bardziej normalnie?

Fakt :D
No w przypadku silników o niewielkiej mocy i momencie to akurat nie jest dobre rozwiązanie, ale myślę, że takie przełożenia w połączeniu ze sporym momentem w TB sprawdziłyby się dobrze...
75 1.8T też ma takie przełożenia czy tam już bardziej normalnie?

3.0 12v ma 250Nm podobno. Wczoraj sprawdzałem i drugi bieg jest do 110km/h. Jednak z powrotem założyłem jedyne słuszne dla tego wozu felgi :P

210.jpg

No, wygląda fajnie a na tym zdjęciu znacząco się wyróżnia spośród aut na parkingu :P

171.jpg

Nie mam ostatnio kompletnie na nic czasu, ale to sama przyjemność móc po pracy wsiąść do tego bydlaka i 'przefrunąć' przez miasto do domu z rykiem dwunastki. Kto nie próbował, ten nie zrozumie :P

btw, pozdrowienia dla kolegi z aso opla ;-)

Ja wiem jakie to uczucie :D kiedys chciał bym jeszcze kupic 75 ale raczej nie realne

Trzeba dążyć do realizacji marzeń, a nie z góry skazywać je na porażkę ! :P Dziś po tygodniu wsiadłem znowu do vectry w opakowaniu '9-3'. Cholera, spontaniczność wielkiej v-ki to jest CZAD.

Trzeba dążyć do realizacji marzeń, a nie z góry skazywać je na porażkę ! :P Dziś po tygodniu wsiadłem znowu do vectry w opakowaniu '9-3'. Cholera, spontaniczność wielkiej v-ki to jest CZAD.

Mnie się najbardziej podoba gaz na lince - nie ma dylematów, czy podać taką czy siaką mieszankę blablabla, tylko jest gaz - jest dzida :D. Wspomaganie też fajniejsze, niż w nowych samochodach.

Mnie się najbardziej podoba gaz na lince - nie ma dylematów, czy podać taką czy siaką mieszankę blablabla, tylko jest gaz - jest dzida :D. Wspomaganie też fajniejsze, niż w nowych samochodach.

Nie ma turbolaga, ekologii, klimatyzacji, radia, elektrycznych foteli i lusterek, tylnej kanapy, komfortu. Słowem niczego :P Jest za to kierownica, lewarek zmiany biegów, 3 pedały i kilka dźwigni i przycisków. Wystarczy, żeby cieszyć japę (na równej drodze) :D

Jest fajna, ale da się odczuć jej zmęczenie :P Ktoś ma skrzynię biegów do 75 3.0? :D

E tam, jeszcze babcia żwawa :)
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 20141004_125925.jpg
    20141004_125925.jpg
    105.1 KB · Wyświetleń: 352
  • 20141004_101823.jpg
    20141004_101823.jpg
    101.8 KB · Wyświetleń: 348
  • 20141004_162524_005.jpg
    20141004_162524_005.jpg
    88.8 KB · Wyświetleń: 341
  • 20141004_162524_012.jpg
    20141004_162524_012.jpg
    78.3 KB · Wyświetleń: 340
Gratuluję juz kolejny raz. Piekna 75 !!!!

Ze środka bardziej czuć dystrybucję masy, niż wygląda to na nagraniu ;P

Amortyzatory
Powrót