Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hmmm, ciekawe jak ona by się sprawdziła w Gtv Tb... W sumie jedno i drugie 12v i chyba nie byłoby zbytniego problemu z włożeniem. Nie masz może takiej drugiej na stanie?Tak działa seryjna skrzynia, jest długa Raczej się pokrywają wartości z tym co pokazuje GPS, więc jakiejś drastycznej ściemy nie ma.
Hmmm, ciekawe jak ona by się sprawdziła w Gtv Tb... W sumie jedno i drugie 12v i chyba nie byłoby zbytniego problemu z włożeniem. Nie masz może takiej drugiej na stanie?
Jak dalej będziesz zarzucał takie zdjęcia to się zacznę bardzo poważnie zastanawiać nad zakupem drugiego bezużytecznego auta![]()
A Ja lubię na nią patrzeć![]()
Fakt
No w przypadku silników o niewielkiej mocy i momencie to akurat nie jest dobre rozwiązanie, ale myślę, że takie przełożenia w połączeniu ze sporym momentem w TB sprawdziłyby się dobrze...
75 1.8T też ma takie przełożenia czy tam już bardziej normalnie?
No, wygląda fajnie a na tym zdjęciu znacząco się wyróżnia spośród aut na parkingu![]()
Ja wiem jakie to uczuciekiedys chciał bym jeszcze kupic 75 ale raczej nie realne
Trzeba dążyć do realizacji marzeń, a nie z góry skazywać je na porażkę !Dziś po tygodniu wsiadłem znowu do vectry w opakowaniu '9-3'. Cholera, spontaniczność wielkiej v-ki to jest CZAD.
Mnie się najbardziej podoba gaz na lince - nie ma dylematów, czy podać taką czy siaką mieszankę blablabla, tylko jest gaz - jest dzida. Wspomaganie też fajniejsze, niż w nowych samochodach.