Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Lepiej daj filmik jak to brzmi a nie denerwujesz forumowiczów zdjęciami![]()
Dla mnie alfa idealna to karoseria 155 plus napęd zawieszenie z 75 silniki te same brimsky jak dożyje to może kiedyś odkupienia od ciebie ta 75
Masz na myśli pewnie stan blacharski ?
Rasowo! Sa ciarki, wrecanie wkrecaniem ale pieknie i szybko z obrotow schodzi, cos przy zamachu robione bylo ?
Bimsky, teraz masz cały wydech na przelocie?
A miałem u siebie zostawiać serię...
Motor seria musi zostać - ile sztuk 2.5 zostało w Polsce? Ale dźwięk pewnie poprawię.
Co tam dokładnie w niej się dzieje i ile miesięcy potrwa znalezienie potrzebnych części?
Krótszym przełożeniem, hmmmm zobaczymy jak na takim zestawie będzie się zachowywać... Czyżby to ta z 1.8T czy udało Ci się znaleźć z jakiejś innej 1.8 zaszperowanej?Nie wiem do końca co się dzieje - któreś łożyska się poddały. Sprawna skrzynia z krótszym przełożeniem głównym, lepszymi synchronizatorami i szperą już czeka na montaż ;-)
Krótszym przełożeniem, hmmmm zobaczymy jak na takim zestawie będzie się zachowywać... Czyżby to ta z 1.8T czy udało Ci się znaleźć z jakiejś innej 1.8 zaszperowanej?