Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
'może trochę przesadzam,ale gdzie nie pojadę z alfą to aby narzekają,po co to kupiłeś weź to sprzedaj,wymień silnik itp.zbywają jak mogą,nie mówię że wszyscy ale bardzo dużo jest mechaników,którzy nie chcą się dotykać.
o
może trochę przesadzam,ale gdzie nie pojadę z alfą to aby narzekają,po co to kupiłeś weź to sprzedaj,wymień silnik itp.zbywają jak mogą,nie mówię że wszyscy ale bardzo dużo jest mechaników,którzy nie chcą się dotykać.
Ale według was to nie jest przesada,że trzeba czekać 6 lat na coś nowego?
czekajmy z niecierpliwością na nowe modele Alfy,4c już jest i wygląda obłędnie, jeździ pewnie tak samo
@Down
heh masz rację
a nie myślałeś nad golfem jeszcze?hit sprzedaży![]()
jest mega
czyli 2015 czy pozniej ? odpuscic sobie szukanie 159 i czekac ?![]()
chyba Giulia bo Giulietta juz wyszla.Mi tez sie bardzo podoba ale wyglada jak 169 i tez kiedys widzialem taka wizualizacje podpisana jako 169a tego to jeszcze nie wiadomo,jest dużo koncepcji w necie,ale tą widzę któryś już raz i mi się bardzo podoba,na razie możesz kupić sobie 159 a jak kiedyś już wyjdzie Giulietta to można zrobić przesiadkę
tak naprawdę to nikt jeszcze nie wie jak będzie wyglądać,ta wersja mi się podoba,która zapodałem.
Eeee tam, jaka to Giulia?! Przerobiona wizka z beemy lub audika ... poza tym to ma być sedan a nie jakiś GT
mnie to już demotywuje ten brak nowych modeli, ta stagnacja już jest za długo,ludzie się denerwują i odwracają od marki,ale Sergio ma to gdzieś, to i ludzie będą mieli gdzieś.a ja gdzieś wyczytałem(nie pamiętam gdzie) iż alfa ma dopiero ruszyć z jakąś nową produkcją od 2017 roku, a Mito i Gulietta nie pędą miały żadnych następców...jeśli to się w maju potwierdzi(kiedy to Sergio ogłosi swój plan) to uciekam do konkurencji w przyszłym roku![]()
mnie to już demotywuje ten brak nowych modeli, ta stagnacja już jest za długo,ludzie się denerwują i odwracają od marki,ale Sergio ma to gdzieś, to i ludzie będą mieli gdzieś.
ja też w lato zmieniam auto na audi a4 b5 2.4 albo 2.6 bo mam dość,użerania z mechanikami ,to ich jęczenie i znajomi którzy krzywo patrzą, bo to alfa omg ,co za cholerny stereotyp się zrobił,najwięcej mają do powiedzenia o alfach ci ,co nawet w nich nie siedzieli
nie wiem ,czy jest jeszcze druga taka marka, gdzie stagnacja trwa 4 lata i ma trwać jeszcze ile 3 albo 4?tak to tylko klienci się odwrócą ,bo będą wierzyć co raz to bardziej w te stereotypy.