Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
racja, Radziorka.
z tym, że 8C nie istniejenikt tego auta na zadnej ulicy nie widział
))
Muszę się przyznać, że samochód zamówiłem pierwszy w Polsce, w kwietniu 2013
Numer Launch Edition 34
![]()
Z tego co słyszałem to od lutego każdy z dealerów bedzie miał na trzy dni do zademonstrowania egzemplarz 4C, który jest w tej chwili rejestrowany. Niestety nie będzie jazd próbnych.
mareksz dlaczego?? To postawilbys w salonie jako model do ogladania zamiast jezdzic nią?
A z tym transportowaniem na lawecie to bym nie przesadzal...4c jest niewiele drozsza niz topowa wersja Brery. Ja juz odkladam kase![]()
moim zdaniem 4c jest wygodniejsza w kabinie niz gtv. Pozycja za kierownica idealna, fotele troche za malo kubelkowe, mysle ze na ostrych lukach moga slabo trzymac plecy.
To jest małe cudeńko, ale np. na tor gdzie conajwyżej sam zrobisz jej krzywdę.
Ilość narażeń w normalnym ruchu jest zbyt duża, zwyczajnie szkoda byłoby żeby walnął ją jakiś cymbał albo żeby szybę wybił pierwszy lepszy kamień.
Ona ma zresztą wyraźnie charakter pojazdu 'specjalnego', to jest auto do smakowania jazdy a nie do przemieszczania się.
Ja tu widze ze wam trzeba gtv na mocnym obnizeniuJak już się wgramoli do środka to się nie chce wysiadać, zresztą sprawne wysiadanie wymaga chyba długich ćwiczeń.
Fotele rzeczywiście nie obejmują za mocno, ciekawe jak je czuć podczas jazdy.
- - - Updated - - -
Ja tu widze ze wam trzeba gtv na mocnym obnizeniuszybko sie nauczycie wsiadac i wysiadac
)
Nowy Leon Cupra właśnie złoił 4C na Nuernburgringu... Kiepsko:
http://www.topgear.com/uk/car-news/seat-leon-cupra-nurburgring-lap-time-2014-03-02