Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Na pewno nie prowadzi sie gorzej niz Brera czy Gulietta... A jednak te produkowali i produkuja na szeroka skale... Nie ma wiecej 8c bo bylaby konkurencja dla Ferrari i Maserati a to juz jest sprawa polityczna
Sent from my iPhone
wnętrze to porażka. Pokrętła z seiciento, przełączniki z julki / mito / punto, jakość plastików jak w dacii. Nawet osłona silnika to kawał plastiku. Kontrasty na każdym kroku. Świetne drzwi z szybą bezramkową i skórzanym uchwytem, świetne fotele a na konsoli badziew. Wnętrze julki to przy tym mistrzostwo świata. Nie rozumiem tego.
Wracając do Cupry , to koledzy zobaczcie co zostawiła w tyle oprócz 4Cczy to znaczy że jest lepsza od tych aut ? nie sądzę tzn na nurburgringu na pewno alw po za tym to tylko szybkie autko do jazdy na wprost ... nic więcej jak dla mnie.
Ale ja nie mówię o luksusie, niech to wnętrze będzie normalne, chociaż na poziomie julki. A tak jest mega kontrast, z zewnątrz piękno, w środku tandeta. I waga nie jest tutaj wytłumaczeniem, można było użyć po prostu ładniejszych plastików, lepiej dobrać szczegóły i lepiej to spasować. Zobaczcie jak wygląda selektor DNA - pewnie zostało im z mito czy julki to wzięli - ten selektor jest tak przyczepiony że jak się pochylić to widać szparę.Luke77, jak chcesz luksus w sportowym aucie to bierzesz Porsche, jak tylko liczą się osiągi/prowadzenie to Lotusa - myślę, że 4C jest kompromisem (nie za luksusowo, ale też nie za surowo) i dobrze się wpasowała w rynek.
A co powiesz na A45 AMG? Duuużo tańsze od 4C, 360KM, czas do setki taki sam, napęd 4x4. A jak wygląda szczególnie w środku.Wracając do Cupry , to koledzy zobaczcie co zostawiła w tyle oprócz 4Cczy to znaczy że jest lepsza od tych aut ? nie sądzę tzn na nurburgringu na pewno alw po za tym to tylko szybkie autko do jazdy na wprost ... nic więcej jak dla mnie.
Ostatecznie ludzie kupują 4C, żeby szybko jeździć po torze.Jakby chcieli mieć "fajne RWD do zabawy" - to by kupowali GT86 (BR-Z) albo Genesisa za dużo mniejsze pieniądze
Dlaczego uważasz, że 4C kupuje się do jady po torze?
Ja zamówiłem wersję z czujnikami, tempomatem i zestawem Hi-Fi i zamierzam nim jeździć tak często jak to tylko będzie możliwe.
Oczywiście będę pewnie kilka razy na torze ale to tylko wisienka
ps. od kilkunastu lat jeżdżę wyłącznie Alfami, dlatego więc do głowy by mi nie przyszło aby kupić coś tańszego "RWD do zabawy" typu Subaru, Toyota czy Hyundai.
Myślałem, że to forum Alfaholików a nie "użytkowników" Alfa Romeo ( Radzia )
MiTo do bani, Giulietta to w sumie nie Alfa, 4C też beznadziejna... Ludzie, popatrzcie czasami co piszecie bo krytykujecie wszystko, co Alfa wypuści. Dla wielu ludzi za granicą, 4C jest pierwszą Alfą w życiu i póki co są wniebowzięci. Przejeżdżają kilkaset kilometrów żeby pojeździć 4C po torze, a następnego dnia wskakują w garnitur i jeżdżą tym autem po zakorkowanym Paryżu. Da się? No chyba tak, więc ten brak automatycznej klimatyzacji chyba można sobie darować.
Popieram Sportinga, forum maniaków Alfy Romeo a Wy tu pitolicie że Leon Cupra czy Mercedes A45 jest szybszy na jakimś tam torze... Może pora wymienieć swoje wspaniałe Alfy z dieslami, na coś znacznie "fajniejszego" od konkurencji?