Widziany, widziana, widziani

dziś koło 17:30 widziana na rondzie rataje oramkowana brudna 156sw ;) chyba grafitowa ;P ja stałem w stronę śródki, a alfa jechała od trasy katowickiej.

Pozdro dla kierowcy czarnej 166 mijanej ok 15:30 w Poznaniu na Mostowej koło kościoła :)

Oramkowana 147 przejechała sobie prosto przed spotem Italiano Squadre w Plazie i nawet się nie przywitała. :)

widziana 147 z ramkami klubowymi dziś w Puszczykowie - pomachałem, ale nie wiem czy kolega zauważył ;)
pozdrawiam!

Pozdrowienia dla koleżanki widzianej w Jarocinie - parking biedronki - AR 147 PJA JH04 ;)

Khot, z dziewczyną byłem i bardzo jej się spieszyło:( Muszę się w końcu stawić na spocie.

ok 12 na trasie Strzegom - Autostrada A4 (woj dolnośląskie) ciemna alfa 156 (chyba:P) rejestracja zaczynała się od PP i ramki klubowe były :) jechała szybko w ciągu samochodów więc mrugnąć nie zdążyłem :)

Pozdrowionka dla kierowcy Alfy 145 :) na PSR. Dzisiaj około 17, od świateł św. Ducha w Jarocinie- Annapol. <Tym razem nie Alfą tylko Lancią :D >

Dziś rano przy Auchan Komorniki jechała za mną 147 (przed 10 rano), następnie między 15-16 widziane stojące 166 (po wydechu wyglądała na V6) przy Kraszewskiego i 156SW przy Słowackiego.
Wszystkie srebrne i wszystkie oramkowane. Pozdrawiam!:)

Pozdro dla Johnego w Lancii:)w ostatniej chwili zauwazylem,bylo juz za pozno na kiwanie:)

taki korek to nie korek,czasem juz w Cielczy stoja:)

Pozdrawiam Michal:)

Amortyzatory
Powrót