• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Jest ktoś ze Szczecinka?

Pogody nie było, ale mimo tego nie żałuje że pojechałem:) Pogadaliśmy z Malinem trochę i to był chyba najlepszy akcent tego zlotu.

No pogoda próbuje płatać figle :mad:
Ja mam bliżej więc i tak pojadę ;) Można spotkać się gdzieś jeszcze przed wjazdem na lotnisko, tak żeby wjechać w grupie i razem się gdzieś ustawić :)
A ze Szczecinka nikt się nie wybiera?...

Z chęcią bym się wybrał no ale już po zlocie , praca mi nie pozwoliła na przyjazd, no i autko trzeba trochę podszykować, innym razem chętnie :)

Z chęcią bym się wybrał no ale już po zlocie , praca mi nie pozwoliła na przyjazd, no i autko trzeba trochę podszykować, innym razem chętnie :)

Co tu podszykowywać... :P Wystarczy opłukać na myjce i można wpadać ;) Chyba że masz na myśli kwestie mechaniki a nie wyglądu, to wtedy co innego :)

Dopisuje sie do alfistow w Szczecinku :> 147mka 2.0 twin spark z 2001wszego w kolorze grafitowym :)

Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka

Wybieracie się? Macie bardzo blisko :)

4.jpg
Jakies zdjecia by mozna bylo zapodac.Pilakow nie bylo?

Moze jakis spocik w Szczeku :> ciekawy jestem ilu nas tu jest :d

no ja na weekend wybieram sie do słupska, ale jak by miał ktos ochote w tygodniu lub w piatek sie spotkac to piszcie, wpadne bo mam nie daleko :)

Do slupska prywatnie czy cos zwiazanego z alfą sie dzieje?

Ja mam ochote w poniedzialek (11.11) wyskoczyc na wilcze laski na pas :) ale pogoda musi byc

w piatęk odbieram Alfine od mechanika i chyba skocze na wilcze na fotki jeśli będzie pogoda, czym śmigasz po Szczku ?

Czyja 156 (w kolorze "Grigio") TS na blachach ZSZ **SF stała ok. 15:30 z zarzuconą płachtą na szybę pod dworcem PKP w Sz-nku? :P Przyznać się :)

jeżeli dobrze kojarze to niezrzeszony z nami starszy pan, bananowa skóra w środku ? :D

E detektyw co tak Alfistów szpiegujesz ... Jak chcesz pogadać o Niuni
to znajomy pracownik sklepu na Pilskiej, na przeciwko mleczarni koło hurtowni elektrycznej stoi jego bordowa 147 kiedyś miała ją właścicielka jadłodajni na ,,zachodzie". a ja pomykam taką sama tylko nakielki są z naszego klubu KARP.
No i na Zlot się wybieram a jak .Starych znajomych się odwiedzi i pywko się wypije z ANDREF156 winny mu jestem . za zasługi na Brudnie
Łatwiejszy kontakt na epoczcie .

o :o jakiś bojownik, kolego jutro jest spot w Koszalinie, co ty na to ? I na jakiej epoczcie bo średnio rozumiem o co chodzi :D

Przetłumacz na angielski to zrozumiesz.
Miłego KOŃCA TYGODNIA.
Pozdrowionka przekaż dla Majkela. chyba na zlot do drawska przyjadą. Ja tylko na zlot wpadnę bo będę na biwaku 24 km od St.Drawska.
ps ANDREF156 - tu błąd jego pseudonim to 75andrew155 - ten kolega jest z Warszawy mieszka na Brudnie - i jest też na forum
a naforum KARPa mam pseudonim Krzysztof.K.
Pozdrowionka.

Amortyzatory
Powrót