• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś ze Szczecinka?

• Autor wątku Autor wątku Namekuzi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czytamy od kropki do kropki .
I nie używamy na terenie Najjaśniejszej RZECZYPOSPOLITEJ WYRAZÓW OBCEGO POCHODZENIA .
Chyba , że jest to nazwa własna .
Pozdrowionka.

Ostatnio pytałem sie was o przyciemnianie szyb w miescie , ale pytanie zamykam i wznam tresc odnosnie kto wie gdzie mozna zregenerowac maglownice u nas w rejonie :( bo niestety czas jej nadszedł...

Teraz to juz na pewno kilka lat pojezdze jak mam wszystko zrobione , szkoda oodac alfonza :)

Wiem żę Górscy na Szczecinskiej regenerują, a raczej gdzieś odsyłają, dobrze robią ale są kure*sko drodzy, Ostatnio koledze w AR 156 poleciała maglo, w AUTOBELU powiedział 250 zł za wyciągnięcie i wsadzenie a cena regeneracj izależy od stopnia uszkodzenia (100-500 zł )

Generalnie za regeneracje 450 , tylko ze swoją musze odesłac , a wymiana okolo 150 zł za tyle udalo m isie załatwić... Moje drugie auto z rzędu i znowu magiel :/ pies by to ...

Co wy wiecie o rozwalonej maglownicy :d w Matizie jak skręce na maksa i jadę to jak puszcze to kiera nie odbija ;D to jest dopiero meksyk :D

Kopałam, kopałam no i się dokopałam, bo ja też ze Szczecinka :) Pozdrawiam wszystkich i obiecuję mrugać oczywiście :) Poznać mnie łatwo, jeździ małe czerwone z małą czarną za kierownicą :)

achh to ty :D Ostatnio jechałaś za mną od Shreka w strone Kina na światłach pomknęłaś w prawo :D

hej, Koledzy czy możecie polecić dobry warsztat blacharsko lakierniczy ?
Własnie wrocilem z urlopu, oblecialem sporą trasę Szczecinek-Opole-Tarnobrzeg-OPOLE-Szczecinek ponad 2000km ze zwiedzaniem okolicznych atrakcji - autko bez zastrzeżeń się spisało dzielnie, natomiast w opolu na parkingu dostalem strzala od smieciarki przy wlewie paliwa i mam wgniot plus rysy :-( jaki warsztat polecacie zeby to pomalowac i wyrownac ?

pozdr

Z doświadczenia mogę Ci polecić gościa w Omulnej, ma komore, super robi ale i ceny też spore.

Pewnie że się wybieramy :D KaKa jakiś kontakt typu facebook albo numer telefonu posiadasz ? Zawsze to łatwiej się kontaktować a z tego co widzę rzadko tu bywasz.

Co do Ogólnopolskiego, wybieramy się, ja + znajomi alfisti z Koszalina. Będą znajomi z Alfisti Północ, może też namówie kolege

Ktoś z tubylców wybiera się w niedziele z Alfistami na Wilcze Laski na III runde Ultimate GP ?
PICOLLA ? Trebron ? KaKa ? Może w końcu się pokażecie światu :D

Amortyzatory
Powrót