wojtekjast
Nowy
- Auto
- Od 1998 164 v6 , GT JTD 2004.Volvo V70 2007
Tez rozmyslam w co ubrac moje GT:dontknow:.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hmmm.... to może wziąłbym je na testyZawsze to 2 sztuki w cenie jednego TRW
![]()
a roznicy zadnej tylko dukaty zostaja w kieszeni![]()
jeżeli to jest ten elektryk , o któłym myśle, to ja mu podziękuje , nie wiedział jak w a4 mojego taty kostke do haka podłaczyć... a inny zrobił to w 5 minJa na samym pocżatku jak miałem problem, byłem u ziomka na zachodzie: http://www.goldentech.eu/products.php?group=0&product=0 . Zdiagnozował, zrobiłem co trzeba i problem znikł. Zapłaciłem chyba 30 albo albo ciut więcej.
To taki chłopak koło 30 w domku jednorodzinnym na Malborskiej.jeżeli to jest ten elektryk , o któłym myśle, to ja mu podziękuje , nie wiedział jak w a4 mojego taty kostke do haka podłaczyć... a inny zrobił to w 5 min
Mi się wydaje że w tym wypadku diagnostyTo taki chłopak koło 30 w domku jednorodzinnym na Malborskiej. A Ty szukasz elektryka czy diagnosty? Ja byłem u niego jako u diagnosty a nie u elektryka, to dwie rożne kwestie :/