• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś ze Szczecinka?

• Autor wątku Autor wątku Namekuzi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Znaki szczególne ? Hmmm klubowe ramki :D tylko ja i koleś w srebrnej 156 je ma w Szczecinku, z tyłu na szybie napis 'eco driving ? No thanks i drive AR' i z boku polska flaga razem z nikiem i stroną forum ( tak jak rajdowi kierowcy)

Tomek do Unieścia...
W takim razie lenix jeszcze Cie nie widziałem , ale z pewnocią zwróce uwage na wlepe :)
Tak w ogole dzisiaj przechodziłem obok skrzyzowania ze swiatlami na cieślaka , a tam nieprzyjemny widok bo AR 147 na poznanskich blachach na awaryjnych zaniemogła na skrzyzowaniu :P Coś sie musialo zdupczyc , co wiiecej taki widok raczej nie skutkuje niczym dobrym bo tylko uświadami przeciwników AR jaki to złom :] . Troche szkoda , chcoaz musze przyznac ze sam też kiedyś miałem podobna sytuacje bo rozwalila mi sie gumowa tulejka od pedalu sprzegła i mi wpadlo w podloge ale mialem zapalone auto i stałem na rondzie . Oczywisce widzialem w ludziach ten szyderczy usmiech... :) W duchu pewnie zesrali się ze szcześcia :P

hahahha zapewne tak :v przecież VW nigdy by się nie zepsuł !

Hehe , nawet " BaŁdzo" rzadkie :D ... Swoją droga aż dziw bo specjaliści niemieckiego TUV opracowali ranking usterek i generalnie to dla właścicieli VW-ów to nawet nie trzeba częsci produkować bo przecież one maja dożywotnią gwarancję skutecznośći i wytrzymałośći :P:D

Sluchaj jak robilem w stilo 3D to tez kupowalem w autobelu i wyszlo mi normalnie... Ale jak ostatnio kupilem jakas w lidlu to mi w alfie nie poszlo ;]. Zalezy od folii czasami trafisz lepsza czasami gorsza , duze znaczenie ma jakosć wykonania. A swoim alfusem jezdze juz od roku takze na miesce czesto smigam , ale ramek klubowych nie posiadam. Takowe ramki posiada moj sasiad z pobliskiego bloku . Z ta roznica ze on ma w środku bananowa skore i pomyka benzynka a ja JTD , chcociaz kolor obu aut sie zgadza . Na profilowym zdjeciu mam jeszcze słupskie blachy bo to stare zdjecie . Aktualnie zsz ...

może mówicie o mnie ? :-) mam AR156 z bananową skórą i ramkami klubowymi pozdro

Ostatnia edycja:
Ty żyjesz jeszcze ? To my się wczoraj mijaliśmy koło mechanika około 16;15 ?

a no widziałem jak machałeś łapkami do sąsiada na miejscu pasażera :D

Lenix ja chyba ci poniedzialek mijam za szczecinkiem w drodze na slupsk chyba ze to inna 147 na ramkach klubu kiedys mijalismy sie alfami bylo pozdrowionko:-D

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Bedzie 11 chodz dzis mijalem jakies auta na lawetach

Ja jezdze co tydzien t5 z niebieska plandeka a z 3 tygodnie temu mijalem czarna alfa 156 jaj bede w poniedzialek jechal mrogne ci vw

Hejka.
A moje ramki klubowe to z Co . Tyle że KARPa bo jesteśmy z POMORZA- no trochę się już zmyły ale mam zapasową to zmienię . Właśnie mają koledzy zlot ale na mierzei - już tam byłem więc 2X w to samo miejsce nie będę pomykał.
W KARPie ustaliliśmy kanał na CB 24 a nieoficjalnie melodię (hymn) no jaki? Jest filmik z jazdy nocą przez miasto z ta piosenką. Chyba Niunią . Kręcony zawodowo a nie przez amatora.
Koło hotelu ,,pojezierze" Moja 147 zciągneła golfa - ludoweauto . ale był ubaw. szkoda ze tego nikt nie sfilmował. ( a taki niemiecki a się popsuł).
Kolego jak 159 to z benzyną 1798 lubo 2,4 JTdM - benzyna jest lżejsza i lepiej się pomyka. Ja za często tu nie jestem .
Ja na sierpień (zlot w Starym Drawsku - DRACHIM) jestem umówiony z Andrew 156 Majkel też się zapowiadał na rożen przed zlotem w Ostrorogu.
Jak kleiłem szyby w Koszalinie - stary PZMot. trwało to 0,5 h i jest DB Pozdro.

Hejka.
A moje ramki klubowe to z Co . Tyle że KARPa bo jesteśmy z POMORZA- no trochę się już zmyły ale mam zapasową to zmienię . Właśnie mają koledzy zlot ale na mierzei - już tam byłem więc 2X w to samo miejsce nie będę pomykał.
W KARPie ustaliliśmy kanał na CB 24 a nieoficjalnie melodię (hymn) no jaki? Jest filmik z jazdy nocą przez miasto z ta piosenką. Chyba Niunią . Kręcony zawodowo a nie przez amatora.
Koło hotelu ,,pojezierze" Moja 147 zciągneła golfa - ludoweauto . ale był ubaw. szkoda ze tego nikt nie sfilmował. ( a taki niemiecki a się popsuł).
Kolego jak 159 to z benzyną 1798 lubo 2,4 JTdM - benzyna jest lżejsza i lepiej się pomyka. Ja za często tu nie jestem .
Ja na sierpień (zlot w Starym Drawsku - DRACHIM) jestem umówiony z Andrew 156 Majkel też się zapowiadał na rożen przed zlotem w Ostrorogu.
Jak kleiłem szyby w Koszalinie - stary PZMot. trwało to 0,5 h i jest DB Pozdro.

Coś się na stronie po......... raz nacisnąłem ?

Amortyzatory
Powrót