Lenix
Nowy
Znaki szczególne ? Hmmm klubowe ramki
tylko ja i koleś w srebrnej 156 je ma w Szczecinku, z tyłu na szybie napis 'eco driving ? No thanks i drive AR' i z boku polska flaga razem z nikiem i stroną forum ( tak jak rajdowi kierowcy)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mnie dzis T4 sie popsula B-)
bo specjaliści niemieckiego TUV
Sluchaj jak robilem w stilo 3D to tez kupowalem w autobelu i wyszlo mi normalnie... Ale jak ostatnio kupilem jakas w lidlu to mi w alfie nie poszlo ;]. Zalezy od folii czasami trafisz lepsza czasami gorsza , duze znaczenie ma jakosć wykonania. A swoim alfusem jezdze juz od roku takze na miesce czesto smigam , ale ramek klubowych nie posiadam. Takowe ramki posiada moj sasiad z pobliskiego bloku . Z ta roznica ze on ma w środku bananowa skore i pomyka benzynka a ja JTD , chcociaz kolor obu aut sie zgadza . Na profilowym zdjeciu mam jeszcze słupskie blachy bo to stare zdjecie . Aktualnie zsz ...
Ty żyjesz jeszcze ? To my się wczoraj mijaliśmy koło mechanika około 16;15 ?