Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
....Dziś DNA odmówiło posłuszeństwa no i ten wykrzyknik. ....Pokaż załącznik 97862
Powinnam bloga o AR założyć hehehe co?
Wiesz, wolałabym inne przygody opisywać, a nie awarie.
a na ręcznym koleżanka nie jeździ?
mi po słabej nawrotce też się włączyły kontrolki i DNA padło
kilka razy wyłączyłem i przeszło![]()
ale ten wykrzyknik nie ma nic wspólnego z hamulcem... jest wewnątrz logo S&S i tylko tego systemu dotyczy
wykrzyknik od hamulca jest po pierwsze czerwony - aby dalej nie jechać - po drugie w innym miejscu, jako zwykła kontrolka
@Lutraki
A nie myślałaś, żeby sprzedać Mito w cholerę? Twój egzemplarz ewidentnie jest pechowy i nic nie wróży, aby cokolwiek dobrego jeszcze z niego wyrosło.
Na 99% akumulator kończy życie, albo gdzies poluzował się kabel na punkcie masowym. Odpinałaś klemętak jak radziłem?
lutraki,
pisalem Ci odnosnie mechaniora, amory i lozyska ogarnie bez problemow. ....![]()
P1121 - wg tłumaczenia MES'a "spójność potencjometrów przepustnicy"
Tylko czy chodzi o pedał gazu czy przepustnicę?
- - - Updated - - -
Z tego co mi wiadomo błąd wrócił.
no pięknie, ja jestem na tak, nie żałuj żadnych szczegółów, im bardziej pikantnie tym lepiej, ....juz sie nie mogę doczekać![]()
Uszkodzony potencjometr pedału przyspieszenia
P1121 TP Sensor Inconsistent With MAF Sensor
Najczęsciej pomaga tylko wymioana, czasami problemy stwarza połaczenie elektryczne na konektorze. Problem znany w autach z elektronicznym pedałem przyspieszenia, sprawdź czy pedał nie rusza się na boki. Jeździsz w butach na obcasie?yyyyyyyyyyyeeeeeeeee no przytkało mnie....co to jest?
Jak to ugryźć?
......
Najczęsciej pomaga tylko wymioana, czasami problemy stwarza połaczenie elektryczne na konektorze. Problem znany w autach z elektronicznym pedałem przyspieszenia, sprawdź czy pedał nie rusza się na boki. Jeździsz w butach na obcasie?
Lutraki,
pmka poszla, powodzenia![]()
Cześć Lutraki!
A u mnie 125kkm i nic się nie dzieje.
Uważam, że źródłem Twoich aktualnych problemów jest akumulator.....