• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Cuore sportivo

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jak ci szpary nie pasują to to jest Alfa Romeo tu fabryka rzadko kiedy równo klapę z tyłu montowała itd., spasowanie każdego egzemplarza było inne (chcesz mieś równo kup Skodę lub VW). A i tak nie jest z tym źle, w porównaniu z Francuzami ten samochód jest jak przy linijce robiony. Kylo napisał

- - - Updated - - -

Ten tekst usłyszałem od Kylo 1986

- - - Updated - - -

Alfa nie jest na sprzedaż już to pisałem.

Jak ci szpary nie pasują to to jest Alfa Romeo tu fabryka rzadko kiedy równo klapę z tyłu montowała itd., spasowanie każdego egzemplarza było inne (chcesz mieś równo kup Skodę lub VW). A i tak nie jest z tym źle, w porównaniu z Francuzami ten samochód jest jak przy linijce robiony. Kylo napisał

Co Ty mi tu za pierdoły waśc wciskasz? To auto ma przebieg mniejszy 4 krotnie od mojej drezyny a szpary jak w aucie z lat 70-tych:) i nie pociskaj mi tu kitu o fantastycznym spasowaniu blach w vw, bo to akurat przerabiałem....
Wiec pytam sie po raz drugi za ile ją sprzedajesz. Toć to rodzynek, wiec cena pewnie "nie allegrowa";)

mariwa sluchaj kolegów alfisti. "hello kitty" z 1,6 dobrze radzi on sie zna. albo zrob ta alfe w stylu LORD VADER. ciemne lampy z tylu , do tego wycieraczki od passata b5 tdi. wtedy zyskasz pelen szacun na miescie!

Jak ci szpary nie pasują to to jest Alfa Romeo tu fabryka rzadko kiedy równo klapę z tyłu montowała itd., spasowanie każdego egzemplarza było inne (chcesz mieś równo kup Skodę lub VW). A i tak nie jest z tym źle, w porównaniu z Francuzami ten samochód jest jak przy linijce robiony.

Qrde, ja to mam w życiu szczęście :) Moja jest równo złożona.

Toć napisałem że to nie mój tekst,i że Alfa nie jest na sprzedaż ludzie czytajcie uważnie :P

widzisz ilu sie napalilo. alfisti a co myslicie o montażu hebli 330mm do 1,6 lpg 110hp? bedzie moc?

widzisz ilu sie napalilo. alfisti a co myslicie o montażu hebli 330mm do 1,6 lpg 110hp? bedzie moc?

Co najmniej o 20% więcej, ale pod warunkiem, że pomalujesz zaciski na czerwono

Myślę że za małe do 1.6... wiesz nowy lakier jest bardzo aerodynamiczny trza zastosować coś lepsiejszego :D

Tak samo jak montaż owych hebli w traktorze, pojemność dwa czterysta:cool: ale spoko, ja jestem chętny na zakup owej belli tylko nie wiem jak z ceną, bo koleg coś unika tematu. Więc proszę zastanów się mariwa21 bo drugi raz oferty składał nię będe.

Zaparz sobie melisy i weź na wstrzymanie bo rzucasz się z nie wiadomo jakiego powodu. Co hamulce mają do mocy? I ja bym np wsadził takie tarcze ale TYLKO dla lepszego hamowania jak Ty wrzucasz dla mocy to spoko :)

PS
Tak wiem, że to ironia i ten tekst na poziomie przedszkola miał pobudzić do kłótni ;)

Wiem że nie jeden chcialby mieć takiego rodzyna w garażu ale pamiętajcie dobrego się nie sprzedaje przez trzy lata żadnych napraw przy silniku w tym roku wymienili mi linkę ręcznego w serwisie olej filtry zaplaciłem 490zł :)

- - - Updated - - -

Nie wiedziałem że skończyłeś gimnazjum gratulację ! :)

- - - Updated - - -

Dawaj dyche i zabieraj :girl_wacko:

temat żałosny
ale autor w końcu zadowolony - zakładał trzy tematy aż w końcu ktoś o jego "rodzynie" dyskutuje
nie ważne jak piszą - ważne , że piszą

powodzonka w dalszym ciągnięciu tematu

to ty jesteś wygrany - skamlałeś jak pies w kilku tematach żeby w końcu ktoś zauważył twoje auto no i dostałeś to o co jęki były

bawta sie pany :sarcastic:

Ostatnia edycja:
jo tyż - sie godo :jester:

p.s.
jo nie skuńczył gimnazjuma - za moich czasów nie beło tego wynalazku

sie pogodomy a niedługo i tak mod nam pousuwo posty za offtopa :-(

temat żałosny
ale autor w końcu zadowolony - zakładał trzy tematy aż w końcu ktoś o jego "rodzynie" dyskutuje
nie ważne jak piszą - ważne , że piszą

powodzonka w dalszym ciągnięciu tematu

to ty jesteś wygrany - skamlałeś jak pies w kilku tematach żeby w końcu ktoś zauważył twoje auto no i dostałeś to o co jęki były

bawta sie pany :sarcastic:

Nie wiem nic o tym nie miałem okazji czytać regulaminu i pisałem już że nie wiedziałem o możliwości kontynuowania tematu...

- - - Updated - - -

Racja byłem na śląsku w tyg i widzisz nie zapamiętalem :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót