Jakiej pojemności? Bo chyba ori tam nie upchnałeś?akumulator przeniesiony w prawy boczek.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jakiej pojemności? Bo chyba ori tam nie upchnałeś?akumulator przeniesiony w prawy boczek.
Jakiej pojemności? Bo chyba ori tam nie upchnałeś?
To też jakas alternatywa.
Na tip top wyszło 8k.
No to tym bardziej mi osobiście by się nie kalkulowało, moje przeliczenia były w zaokrągleniu tak żeby potwierdzić zasadność decyzji, ogólnie 30lat mam różnie auta z LPG i bardziej jestem za niż przeciw, ale rachunek zysków i strat to mi się w Stelvio nie ułożył.
Na trasy to faktycznie, idealne rozwiązanie, tanio ekologicznie i przy dobrej kalibracji bezproblemowe. Robocze woły też mam pogazowane i kolejny co odbiorę za 2 tygodnie już ma termin zaklepany.
Jedno co, to nie spodziewałem się aż takiej ceny, albo tak Jastrząb kłamie (to akurat pewnik) i instalacje poleciały aż tak mocno w górę, albo warsztat dobrze wycenił swą usługę.
Pytałem kolegę ile zapłacę u niego za instalację do bezpośredniego - też dotrysk i mi powiedział okolice 5500 za 4cyl i to w sumie bardziej skomplikowane auto jak GME, a i warsztat renomowany z kolejkami na termin rzędu - kwartał.
Mam podobny problem od nowości. Podejrzewam że większość ma taki problem. 14-15 po mieście, 10 w trasie. Długa trasa spokojna jazda 9 litrów.Witam,
Mam problem ze Stelvio, Q4, 200KM, 2018, licznik: 65000km. Otóż kupiłem ją używaną. Po kilku jazdach okazało się że pali 14,5l-15l przy jeździe mieszanej po mieście. Jest to zdecydowanie za dużo jak na to auto. Średnie spalania po mieście są na poziomie 11-12l. Zacząłem się niepokoić że może być to coś związanego z uszkodzeniem silnika albo jakąś inną dysfunkcją. Proszę o poradę, może ktoś miał już podobny problem.
FIAT 500 1,2 wokół komina pali od 7-8 litrów, na trasie 5,5-6 (wg tankowania) więc o co te płacze?Kurde spore rozrzuty w zeznaniach mamy. :-).
Pewnie głównie chodzi o różne nogi...
Może na giulii rwd 200 vs 280 awd? Stelvio z samej mocy chyba tego litra paliwa nie uzbierasz, ten sam silnik, ta sama pojemność. W katalogu na w/w giulii jest różnica 0.7l, na stelvio raptem 0.3l.200KM z tego co tu koledzy zawsze pisali to spalanie około 1L mniej.
Tylko mówię co tu czytałem, sam nigdy takim 200KM nie jeździłem, atym bardziej porównawczo. Że poonoć różnica między Giulią a Stelvio to około litra i między 200/280 podobnie.Może na giulii rwd 200 vs 280 awd? Stelvio z samej mocy chyba tego litra paliwa nie uzbierasz, ten sam silnik, ta sama pojemność.
Pewnie Twoja żona to jakaś znajoma mojejŻonie w trasie udało się zejść na 9,3l, ja na tej samej trasie ok. 11,5 l. W mieście 12,5 i więcej to norma.