as
Nowy
Brałeś od tego samego sprzedającego? A które ramię założyłeś po stronie kierowcy? Tak, jak wcześniej sugerowałem, czy odwrotnie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak będziesz montował to spróbuj założyć od strony pasażera oba ramiona. Wtedy najlepiej przekonasz się, które lepiej tam pasuje.Co do montażu zastanawia mnie jedno - jak widać na poniższym zdjęciu ramiona posiadają zbliżoną długość jednak nieco inny kształt i tu właśnie mam mały dylemat. Jako ramię od strony kierowcy planuję zamontować to drugie od góry, zaś to pierwsze jako bardziej zakrzywione mam zamiar zamontować po stronie pasażera - dlaczego tak? Myślę, że z uwagi na kształt przedniej szyby, ramię po stronie pazażera powinno wymuszać niewielkie wychylenie zewnętrznej końcówki pióra wycieraczki lekko do góry i tak właśnie by mi to pasowało.
Spokojnie można wyregulować spryskiwacze.Tak właśnie myśle wymienić na zwykłe ramiona. A czy na takich ramionach da się ustwić oryginalne spryskiwacze?