Zlot AR na Pomorzu...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
w sobote spotykamy sie i dogadujemy wszystko na ostatni guzik..
Marcin nie zapomnij wziąsc nawigacji co by sprawdzic ile czasu nam potrzeba na dojechanie itd... dogadamy sprawy wyjazdu noi oczywiscie mały spocik sobie zobimy.... może już flagi będą hmm...

jak będą to odbieram i przywożę, ale szczerze mówiąc to wątpię żeby się wyrobił gość już na sobotę... ;//

jeszcze nie obgadaliście? no chłopaki gadajcie chociaż jaka trasa i tyle. ile będziecie męczyć ten temat ?

moją propozycje znacie

Rosik napisał:
jak będą to odbieram i przywożę, ale szczerze mówiąc to wątpię żeby się wyrobił gość już na sobotę... ;//

Najlepiej by było w sobotę :):) Żeby już się nacieszyć :P :P a ale skoro mówisz Rosik , że tak ciężko to trudno , ja wytrzymam :P :P nie wiem jak reszta chłopaków he he :)

Chłopaki został już tylko tydzień :D więc po malutku trza szykować swoje manatki i za nie długo w długą ruszamy :mrgreen: :mrgreen:

no to ja już dziś sondę wymieniłem, żeby mi na trasie nie spalał 15 litrów :D

UWAGA ja niestety nie mogę jechać :( :cry: więc gdyby był ktoś chętny to odstąpię swoje miejsce. No niestety praca w mundurówce ma swoje dobre i złe strony i dziś wyszła na wierzch ta zła :( niestety muszę się szykować na wyjazd na poligon który potrwa dość długo a niestety jak czegoś nie wezmę to nikt mi tego nie przywiezie i dlatego przez długi wekend czeka mnie pakowanie i sprawdzanie całego oporządzenia i sprzętu. Zyczę wam Panie i Panowie, Koleżanki i Koledzy miłej zabawy w najlepszym klimacie Alfa Romeo :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
Więcej info przez priwa

Spotykamy sie o godzinie 4.30 pod salonem Fiata na Mieszka 1go...

Uftty z Tobą spotkamy sie około godziny 5.00 na Parkingu na drodze Chociwelskiej...
parking ten drógi w strone Chociwla czyli ten po prawej...

KUBAS napisał:
Spotykamy sie o godzinie 4.30 pod salonem Fiata na Mieszka 1go...

Uftty z Tobą spotkamy sie około godziny 5.00 na Parkingu na drodze Chociwelskiej...
parking ten drógi w strone Chociwla czyli ten po prawej...

Ok będę tam czekać.
Podajcie dokładną planowana trase co by w navi sobie wbić.

Może jakaś oficjalna lista peletonu ze Szczecina?

Aha jeszcze jedno na odcinku Kościerzyna - Żukowo w 3 czy 4 miejscach są roboty drogowe i podobno objazd jest przez S6 może ktoś to uwzględni i wybierze alternatywny końcowy odcinek aby nie utknąć przed metą.

Oficjalna grupa to Ja z Kucykiem, Marcin z Rosikiem, Pikero z Dziewczyna, Awangardo z Dziewczyną, Daniel z Dziewczyna, Adam z Kolegą i Ty Ufty hehe... potem w Białym Borze dołonczy sie do nas reszta ludzi czyli Poznan Gorzów itp...

Jedziem jedziem jedziem ha ha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No i pojechalim, pośpiewalim, pojeździlim, popilim i wrócilim :D
Powiem tak: było zaje...ście, nie sądzę żeby mogło być lepiej pod jakimkolwiek względem.
A Zachodniopomorskie (+Lubuskie :P ) to najbardziej zgrana ekipa jaką znam :D :D :D

Było pozytywnie jak najwięcej takich wypadzików :D :D Uśmiechu na twarzach nie brakło :):) Rosik , ale te karniaki Cię nie ominą :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót