• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot AR na Pomorzu...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
eehhhh... a ja moge tylko poogladać zdiecia ze zlotu i załowac ze mnie tam nie było.... ;// pracowałam...

a tak wogóle to macie pozdrowienia od marcina :lol: biega gdzieś po poligonie i zołnierza udaje:)

o prosze kogo My tu widzimy hehehhe :P
Marcina nie ma nio szkoda ale dobrze że wkoncu pojechał z nami... :mrgreen:
Pozdrów go tam od naszej elity :twisted: powiedz ze odwiuedzimy go na poligonie Alfami hehe tylko niech poda namiary :mrgreen:

hej :wink: witam wszystkich,postanowiłam też dołączyć do was,zeby było nas kobiet więcej na forum,pozdro dla Kasiusi i Marty301 oraz wszystich, którzy byli na tym super zlocie,buziaki :wink:

Wracając ze zlotu z KUBASEM i DANIELEM zahaczyliśmy o SPOT na Chociwlu, dosłownie na 5 minut... Furki w stylu 2Fast2Furious... :roll: Cieniutko było... :twisted: Ale na fotkę się załapałem :lol: KLIK

KUBAS napisał:
Pozdrów go tam od naszej elity :twisted: powiedz ze odwiuedzimy go na poligonie Alfami hehe tylko niech poda namiary :mrgreen:

:D widzisz Kubus, ktoś w koncu musi podtrzymywać rodzinne trdycje... :wink:

KUBAS napisał:

heheh Kubas dobrze powiedziane "ELITY" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a gdzie jest Irenka ??????????? i Ania (bobrytowa) ???????????? haaaaalooooooo logować się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bolo: Ojjjj było, było.... :D Nie Jadzik...? :oops: :wink: :lol:

AYE panie inzynieze :P

Heh no widze, że przybyło wam nowych użytkownikow forum hihihihihi

Siem dziewczyny i pozdro dla żołnieżyka :lol:[/quote]

Kasia, Marta, Asia, Oskar witamy na forum :D :D :D Kasia, nie oszukuj z tą 2.5 V6 pikera tylko wpisuj natychmiast "rower power" :!: :D

Pozdrowienia dla dzielnego obrońcy naszych granic!!!

A co do fotek to już się boję :P

EDIT: ooo widzę Adama bestyjkę, no najładniejsza zdecydowanie :D

No dawać tu kobity :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mało ich na forum :P :P Szczecin musi być najaktywniejszy :twisted: :twisted: :twisted:

WiTAM WSZYSTKICH:)

POZDRAWIAM EKIPE ZE ZLOTU:) BYŁ BOSKI:) :mrgreen:

DOBRA ZABAWA I ŚWIETNI :D :D :D LUDZIE :)
MAM NADZIEJE ZE JESZCZE NIE RAZ SIE ZOBACZYMY:) :>>

Hello witamy witamy Pani Bobrytowa :D

PANOWIE JEST NIEDOBRZE, WIECEJ KOBIET NIZ MEZCZYZN - ZARAZ BEDZIE KOBIETOKRACJA!

Witam WSZYSTKIE PANIE na forum <hello>

Rosik napisał:
PANOWIE JEST NIEDOBRZE, WIECEJ KOBIET NIZ MEZCZYZN - ZARAZ BEDZIE KOBIETOKRACJA!

Tak, tak... Kopernik też była kobietą :!: A Alberta Einstein może była mężczyzną :?: :!: hahahha

Amortyzatory
Powrót