• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zlot AR na Pomorzu...

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
w imieniu wszystkich DZIEWCZYNEK dziekuję za miłe przywitanie na forum :wink: :wink: :wink: do zobaczenia w sobote :)

Fajnie macie:( Ja niestety muszę pracować:( ale mam nadzieję, że niedługo Was zobaczę:P

no własnie myślimy, mało dni tego zlotu , a kasy pujdzie mi ponad tyśiąc ,

Walę osobny temat na zlot, ok?
Mozemy sie poorganizowac zeby po kilka osób jechac, wyjdzie taniej

Panowie i Panie... :D Jest już pamiątkowy film ze ZLOTu...

redżi z alfapomorze napisał:
W związku z, dużą ilością zamówień prosiłbym, o ile jest taka mozliwość o podanie ,,grupowych" adresów, na które można wysłać filmy dla większej ilości osób, wielu z Was mieszka blisko siebie, bardzo by to usprawniło rozsyłanie (wtedy również ilość sztuk oraz nicki). Wysyłka w przyszlym tygodniu ;)

LINK DO WĄTKU

Czy dostosujemy się do w/w prośby?

Jak najbardziej może na jeden adres w Szczecinie niech prześlą dla całej naszej grupy zachodniopomorskiej ?

witamy witamy... mam propozycję niech wyślą to do rosika - gazownika on rozwiezie po ludziach bo tanio ma na tym gazie :twisted: :twisted: :twisted:

oj pikero pikero, chyba chcesz, żeby ktoś ci poluzował śruby na felgach :mrgreen:

Rosik napisał:
oj pikero pikero, chyba chcesz, żeby ktoś ci poluzował śruby na felgach
Rosiczka, a umiesz?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Amortyzatory
Powrót