Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mnie tam RSy pasują, zobaczymy jak to bedzie wyglądać na mojej belli. a moze macie jakies fotki 156 na BBS RS.

macie moze zdjecia 156 na 18" 8j, najlepiej by bylo jak to felga z tylu sie prezentuje (czy sie rowna z karoseria czy jest wcisnieta) z gory dzieki za pomoc

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak tam Twoja oslona pod silnik ma dziurke na chlodzenie miski olejowej??;D

a zebys wiedzial ze ma :D chociaz nie wiem czemu bo stara ori nie miala ;P

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Maciek, co tak się tego koloru czepiłeś? Gdzie bym nie zaglądał to o nim piszesz.

zapytaj Dante[pl] on wie o co chodzi ;)

Polerka wygląda dość ciekawie. Czarne środki też ładnie do tego wszystkiego pasują :)
Jednak zostałbym na Twoim miejscu przy seryjnym wyglądzie jeśli myslisz o zmianie felg bo tak zmodyfikowane mogą być trudniejsze do sprzedania. Do czerwonego srebrne ładnie pasują.

Ostatnia edycja:
nie lubie ledow:/ nie podobaja mi sie i raczej nigdy nie zmienie zdania...felgi fajne ale stoi jak terenowka:)

Jednak zostałbym na Twoim miejscu przy seryjnym wyglądzie jeśli myslisz o zmianie felg bo tak zmodyfikowane mogą być trudniejsze do sprzedania. Do czerwonego srebrne ładnie pasują.
Jakoś mi się nudzi, chciałabym się czymś wyróżnić od zwykłej serii, choć nie twierdzę, że czegoś jej brakuje :) Człowiek z nudów różne rzeczy robi ;)

Ja jestem w trakcie polerki swoich felg (rantów) i gdyby nie to że jestem już w trakcie i widzę pierwsze efekty to chyba by mi się nie chciało bo samo oklejenie felgi trwało już sporo czasu i aż tak chyba się nie nudziłem. W przypadku tego co podlinkowałaś też nie byłoby to łatwe bo zedrzeć trzeba byłoby lakier z części felgi i tą część polerować, a oklejanie tych środków to też kupa roboty. Samo zdjęcie lakieru (jeśli chciałabyś to robić sama) to sporo roboty :). Zdecydowanie prościej byłoby polakierować całość w innym kolorze. Gdy ramiona moich felg będą już w graficie to podrzucę jakieś foto :).

kurcze felgi jak buty:) ja juz sobie wybierzesz to raczej nosisz do samego konca;) wiec dla mnie nie ma argumentu odsprzedazy...ale tylko dla mnie:)

trzeba pamiętać że polerowane felgi są bardzo trudne w utrzymaniu. aluminium czarnieje. nie można myć żadnymi specyfikami tylko gąbka z wodą. ja swoje muszę myć co 2-3 dzień a przepolerować na nowo pastą co tydzień ale liczy się efekt i banan na twarzy:D

trzeba pamiętać że polerowane felgi są bardzo trudne w utrzymaniu. aluminium czarnieje. nie można myć żadnymi specyfikami tylko gąbka z wodą. ja swoje muszę myć co 2-3 dzień a przepolerować na nowo pastą co tydzień ale liczy się efekt i banan na twarzy:D
W sumie nie zastanawiałam się nawet jak to jest z utrzymaniem takich felg, dzięki za cenną uwagę :)

Amortyzatory
Powrót