Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja już nie mam problemu z felgami :/ jakiś h... mi dzisiaj w nocy z garażu za...ł razem z felgami od siostry :/

Bociek to co pokazałeś to ciekaw wzór :) ale jakos bardziej przemawia do mnie ten orginał z pierwszego zdjęcia :) z tym że ciężko takie coś dostać a jak już jest na allegro to sporo krzyczą.. Jedne są nóweczki za 2400zł.. Chociaż jak bym trafił taką jak pokazałeś w 17 to bym nie pogardził ;)

Kurcze szkoda ze 166 nie ma rozstawu 5x100 lub 5x110 było by łatwiej coś fajnego znaleźć...

Ostatnia edycja:
żuluś - 5x110 na pływających i już

A co byście polecili do 166?? Mój egzemplarz jest obniżony za pomocą części Koni..
Chodzą mi po głowie takie dwie felgi w rozmiarze 17':

Czyli orginał, ale może macie coś co by też fajnie wyglądało :)

Czy ten wzór podejdzie do wersji FL (zaciski Brembo?)

podejdzie, mam takie

12686d1282924606-srebrna_alfunia_166_2_4_jtd_20v_03-20100827056.jpg

12687d1282924669-srebrna_alfunia_166_2_4_jtd_20v_03-20100827058.jpg

Ostatnia edycja:
nie jestem przeciwnikiem pływ.
pisałem kiedyś co mogłem zrobić ze śrubką pływ. z allegro za 6zł i tyle ( i takiej tandety to oczywiście jestem przeciwnikiem )
każdy sobie zakłada co chce

kinioo7 napisz jakie masz oponki na tych felgach,chodzi o rozmiar opon.bo felgi mają szerokość chyba 7 cali?

Felgi do AR GTV, co powiecie na takie unikaty:), centralna śruba. Posiadam w swojej Gtv. Z tego co się dowiedziałem są ze starych pakietów Zendera, ale produkowane przez Włochów, na zamówienie dostępne w Aso, cena za kompl z piastami i śrubami to ok 8.000zł, z tym że już ich nie produkują i zostały tylko gdzieniegdzie na magazynach.

Pokaż załącznik 22984Pokaż załącznik 22983

Felgi do AR GTV, co powiecie na takie unikaty:), centralna śruba. Posiadam w swojej Gtv. Z tego co się dowiedziałem są ze starych pakietów Zendera, ale produkowane przez Włochów, na zamówienie dostępne w Aso, cena za kompl z piastami i śrubami to ok 8.000zł, z tym że już ich nie produkują i zostały tylko gdzieniegdzie na magazynach.

Pokaż załącznik 22984Pokaż załącznik 22983
Jakoś mi nie podchodzą.

Były na forum w dziale bazar jakiś czas temu. Nawet chciałem kupić ale sprzedający obiecał dokładniejsze zdjęcia felg po czym ich nie podesłał a później napisał, że sprzedał.

..i ja zapiąłem wreszcie letnie kółka :) ASA ZR2 19" 8,5J z oponami Pirelli Pzero Rosso 255/35/19

Jak aura się poprawi to zrobię jakieś fajniejsze fotki..

19cali_1.jpg

23693d1302536988-zdjecia_felg_do_alfa_romeo-19cali_1.jpg

Wyglądają ciekawie, chociaż wciąż jestem zdania, że te ASA o których kiedyś pisałem z prostymi ramionami i trochę większym rancie wyglądałyby lepiej. Ale ogólnie jest ok. Do tego samochodu nawet 19" to nie jest za dużo :)

wyglada zacnie, przy budzie 159 nawet te 19'' nie sa przesadzone :) te ASA nie sa od BBS czasem ?

Amortyzatory
Powrót