Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Gdybyś był zwykłym Czeskiem, miałbyś Alfę 156 i na niej felgi XYZ 17, to w ogłoszeniu napisałbyś też felgi XYZ 17 z Alfy 156
Mam nadzieje,ze rozumiesz przeslanie
Dałem link można sprawdzić-zadzwonić
Gdybym teraz nie miał 5 kompletów do siebie to bym się zainteresowal

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie za mało wyraziste, takie trochę smętne... Może gdyby ten ciemny mat wpadał bardziej w czarny niż brązowy to by lepiej wyglądało.
Ale ogólnie ciekawy pomysł...

Jak już się tak bawisz w fotoshop'ie to może przerobisz zdjęcia, które wysłałem kilkanaście postów powyżej? :P

Mówisz mało wyraziste hmm no nie bede tu szalał z kolorami bo alfa to nie styl jdm, ale czekam na opinie innych odnośnie mojego pomysłu

Ja się totalnie na ps nie znam, mam nadzieje że moje beznadziejne wykonanie odrzuci Cie od tego pomysłu
felgi 3.jpg

No rzeczywiście troszkę niedokładnie, ale przynajmniej mam jakiś obraz jak to ma wyglądać :D

Szczerze mówiąc myślałem, że będzie to lepiej wyglądać i na jasnym aucie pewnie by wyglądało, jednak na ciemnym, no cóż... czas pokarze. Na razie nie ma co się spieszyć...

Mógłby mi ktoś zrobić wizualizacje moich felg. Myślałem nad odcieniami grafitu z polerką rantu lub bez, a może białe. Dodam tylko, że obecnie mam ciemne kierunki.

Załączniki

• 102998833951d9bdd21ec8f-224402-wm.jpg
    102998833951d9bdd21ec8f-224402-wm.jpg
    105.9 KB · Wyświetleń: 369
Zostaw tak jak jest bo jest bardzo dobrze. Ewentualnie dodaj poler rantu i odśwież resztę w ten sam kolor.

Verzonden vanaf mijn iPhone 5s met behulp van Tapatalk

Może i tak zrobię w sumie tak mi się podoba. Tylko ciemniejsze by się tak nie brudziły i jakaś zmiana. Jak ktoś może to prosiłbym o wizualizację żeby mieć porównanie.

Z tym ciemniejszym i mniejszym brudzeniem to nie do końca bym się zgodził bo sam mam środki w kolorze tytanu (pół mat) z polerowanymi rantami i myję chyba nawet częściej niż jak były w standardowym jasno srebrnym kolorze.

Co myślicie o takich felgach 18' do srebrnej 156? 5x98x58 ; 8Jx18 ET-20 - wejdą bez problemu?
3739418606

jedna nie bardzo
musiałbyś mieć 4
:D

ona pochodzi od gta z tarczami 305...

- - - Updated - - -

ET to nie przypadkiem 35?

Oczywiście 4 mam na myśli. One pochodzą z modelu 156 i ET maja 41,5. Nie widziałem tego modelu felg na AR i stąd moje pytanie czy będą pasować do 147? Fajnie jak by ktoś mógł zrobić jakiś VT tych felg na srebrnej 147 3d:)

takie informacje podał mi sprzedający, ale ma mi przesłać zdjęcia oznaczeń na feldze

Amortyzatory
Powrót