• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to masz tu moje zimowki 15' nie cudownie to wyglada chociaz u mnie ratuje tu jeszcze nizsze zawieszenie DSCF1997.jpgIMG_0038.jpg
srebrna tez na 15'stce i kołpaku ale nie o to chodzi zauwaz roznice miedzy nadkolem a opona przy obydwoch srebrna na standardowym zawiasie

Wiem ale nie na moim telefonie ;). A jednak jest już znalazlem :D

Mógłby jakiś magik przerobić proszę kolor moich felg na 1.antracyt, 2.ciemny szary? :) Chcę pomalować wiosnę i wolę się najpierw upewnić jak to będzie wyglądało :P
Zdjęcie-0024.jpg

Nie wiem co to za kolor antracyt więc wrzucam w kolorze różowym :)

Untitled-1.jpg

P.S. Oczywiście żart :P Dobrze jest to zrobione pod względem graficznym?

szare.jpg

Ostatnia edycja:
Różowe felgi = pedał ... przepraszam ale takie moje zdanie.

A tak w temacie to dało by się jakoś wy-edytować pierwszego posta i pozbierać zdjęcia i je wykadrować. Po segregować , opisać i itp ? :)

maly_777, ekstra robota, dzięki :) Podoba mi się kolor, chyba właśnie na taki pomaluję.

jaboleq, to był żart z tym różowym, jeju... :P

Ja pitole ja tylko dałem opinię i wiem, że to nie pasuje. Nie stresujcie się koledzy :D

Boli nas, że w ogóle pomyślałeś, że ktoś z forumowiczów pomalowałby felgi na różowo :D To nie forum golfa :D

Koledzy i koleżanki mam takie felgi. Na wiosne idzie -30 mm i malowanko felg. Jaki kolor byście wybrali ???? zostac w oryginale czy pakowac jakis kolorek bardziej widoczny :cool:

Załączniki

• Bez tytułuyu.jpg
    Bez tytułuyu.jpg
    105.4 KB · Wyświetleń: 496
zostaw , zatankuj , ciesz się

p.s.
pozdrawiam z DG

Amortyzatory
Powrót