• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zoll 18'' ET 40 szerokie na 7'5 cala, aktualnie -30/30 nizej wiec jaka opona ? 225/40 bedzie ? ew, jakie jeszcze

Ponieważ sprzedałem swoje niestety nie pasujące, ale mimo wszystko niewiarygodnie ładne felgi w śmiesznej cenie (cóż z obserwacji tego forum użytkownicy alfy romeo to raczej majsterkowicze niż zamożne osoby) i koniecznie szukając koniecznie rozmiaru 7,5jx17 h2 et 35 (i ponownie dygresja: wpakowałem 3500zł w zawieszenie i nie mogę sobie pozwolić końcem sezonu na wydatek rzędu 6000-8000zł za felgi w ASO) podpowiedzcie proszę czy gustownie będzie w Alfie GT mieć takiego oto germana: http://allegro.pl/show_item.php?item=1790238440

35307-zdjecia_felg_do_alfa_romeo-azev.jpg

Załączniki

• azev.jpg
    azev.jpg
    84.4 KB · Wyświetleń: 415
AZEV na 156 wygląda marnie, a na GT to w ogóle będzie dno- ten model był na jednej alfie jak szukałem fury dla siebie, tak się wyrażę- styl lat 90
Bociana się słuchaj, jego propozycje będą wyglądały super na GT

Gdzie mogą być gorsze drogi jak na Lubelszczyźnie?? Każdy zlotowicz tegoroczny się skarżył niemiłosiernie na nasze asfalty.. :D

te Ronale sa tak brzydkie ze szkoda zachodu, pierwszy wzor jest kox ! w GT jak znalazl :)

Felgi od GTA tak, te Ronale nie, bo raczej wyglądać pięknie nie będą, dla mnie prawie zawsze tylko oryginalne felgi pasują do samochodów- z nielicznymi wyjątkami

Amortyzatory
Powrót