Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Kolego byłem na kompie wyskoczył EGR choc był juz zaślepiony wczesniej przez kogoś i nie był zasyfiony za bardzo,przepływka i czujnik temp. Odpinałem przepływke i zero jakiejkolwiek reakcji więc zapewne w niej tkwi problem we wtorek przyjdzie mi kabelek z PL i będziemy działaćMusisz diagnostykę komputerową zrobić silnika. Może u Ciebie cos innego jest p wodem, a nie EGR.
Sprawdziłem niby wszystko okSprawdziłeś węże od turbo?
Czy ta uszczelka będzie pasowała też do 147 z silnikiem 1.9 JTD 115km? Na pierwszy rzut oka wygląda identycznie a co z wymiarami?
http://moto.allegro.pl/uszczelka-egr-fiat-opel-1-9-8v-2-4-10v-jtdm-cdti-i2615114690.html