Poparte to jest jakimś paragrafem?Jedno co mnie dziś zaskoczyło że tylko zawodowi kierowcy mają obowiązek posiadania apteczki a zwykli użytkownicy nie muszą a to ciekawe gdyby któryś doczepił się o stan apteczki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Poparte to jest jakimś paragrafem?Jedno co mnie dziś zaskoczyło że tylko zawodowi kierowcy mają obowiązek posiadania apteczki a zwykli użytkownicy nie muszą a to ciekawe gdyby któryś doczepił się o stan apteczki
Poparte to jest jakimś paragrafem?
Mam teraz takie i nie narzekam :
OSRAM SILVERSTAR + 50% H-1 (605145504) - Aukcje internetowe Allegro
Osram Cool Blue NIE OŚLEPIAJĄ !!! To normalne H1,ale nie polecam.Słabe światło.Przereklamowane.
Night Breaker'y fajnie świecą tylko dosyć szybko się przepalają![]()
http://moto.allegro.pl/item666047800_zarowki_xenon_platinium_farenheit_h1_100w_diody.html
H1 nadają się tylko do soczewek.