S
Silver156
Guest
Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę
Ja przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe ja pisalem o oponach, zeby porobic jeszcze jakies szykanki, zeby w kolko nie jezdzic.Silver156 napisał:Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę
Tuti napisał:pikero, dobrze to wyglada! wystarczy kilka opon i bedzie mozna posmigac... wezme ze soba pana wacka to Wam pokaze jak sie jezdzi, ale to nci pewnego, musze z nim pogadaczbierzcie kilka propozycji to zrobimy ankiete... nie da sie dogodzic wszystkim, ja wszedzie mam daleko, ale do bagicza chetnie pojade
Tylko mam pytanko... czemu czerwona linia to najlepsze miejsce? tam nie ma dwoch pentli? bo pierwsze co pomyslalem, ze mozemy jezdzic w kolko... cos z nawierzchnia nietak?
chętnie przyjmę na siebie "ciężar" lidera niech bóg widzi moją krzywdęSilver156 napisał:Może 1 grudnia to jest akurat pierwsza sobota grudniano i jeśli nikt nie znajdzie bliższego miejsca Szczecinowi to jakoś przeżyję bo taki wyjazd ok. 140 km(czy może źle popatrzyłem???) x 2 + zabawa na torze i inne ;] to 1 bak może być mało
![]()
jak i którędy to musimy wyłonić lidera ze Szczecina żeby poprowadził ,
psikszczecin napisał:no nie wiem
trza bedzie zatankowac za okolo 70zl :mrgreen:
wiec sie pisze 8)