[Zapowiedź] SPOT lokalny regionu Szczecińskiego 4 Listopada

• Autor wątku Autor wątku ufty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie ma nic piękniejszego niż jazda grupą :) , grupą alf dodam :) niezapomniane przezycie .... o i wycieczka po miescie tez moglaby wchodzic w gre na kilka alf ehh rozmarzyłem sie :)

Co do Stargardu to tam najprawdopodobniej już jest budowa więc lipa...na chociwlu wsumie niemazbytnio gdzie się poscigac jak juz o to chodzi...nio chyba że na ciutke krutszym dystansie... :mrgreen:
Krematorium...ni tam miało powstac coś do palena ludzi.... :?
Jesli chodziło by o scigane nio to co jedyne mi przychodzi n myśl w naszym rejonie to lotnisko na Chojnie.....
Pozdrawiam

KUBAS napisał:
Co do Stargardu to tam najprawdopodobniej już jest budowa więc lipa...na chociwlu wsumie niemazbytnio gdzie się poscigac jak juz o to chodzi...nio chyba że na ciutke krutszym dystansie... :mrgreen:
Krematorium...ni tam miało powstac coś do palena ludzi.... :?
Jesli chodziło by o scigane nio to co jedyne mi przychodzi n myśl w naszym rejonie to lotnisko na Chojnie.....
Pozdrawiam

no no Kubas dobrze kombinujesz :)

Tak po obejżeniu tego filmiku naszła mnie jeszcze jedna mysl...
Niby niemcy niemcami a słyszałem gdzies że tez tam są niemałe zloty i nie małe tez grupy zapaleńców włoskiej marki..więc moze nasz kolega Rysiu co czesto przebywa w berlinie kuknął by co nieco popytał się a może bysmy okurat dogadali sie i natrafli z czasem na spocik Alfaholików z Berlina :mrgreen:
Nio a co do naszego spotkania nio mówie to zalezy od gustów bo jedni chcą postac pogadac ini posmigac miedzy pchołkami a inni pociskac po prostej...
wiec panowie jak myslicie co najlepszym rozwiązaniem by było?..

KUBAS napisał:
bo jedni chcą postac pogadac ini posmigac miedzy pchołkami a inni pociskac po prostej...
wiec panowie jak myslicie co najlepszym rozwiązaniem by było?..

a nie można by było wszystkiego po trochu hehe :) najważniejsze na 1 spotkaniu żeby nas było dużo a później się coś wymyśli jak już będziemy na miejscu...

A nawet i do Berlina mogę jechać :) bo nie jest tak daleko i by sie przyjemnie jechalo w grupie po "autobahnie" :)

ze mna wpadnie na 100% jedna z GTV obecnych na chociwlu - druga postaram sie zwerbowac + jeszcze jedna 156

No dobrze dobrze, widzę że się deklarujecie itd, no ale gdzie w końcu się spotkamy i kiedy ? bo już mi się wydaje że będzie nas więcej niż "3 alfy" dużo więcej :)

No to szybciutko szybciutko klep swoja alfunie, a mocno musi byc klepana ? czy jakas drobnostka ?

a mozemy pomyslec nad jakims srodkowym miejscem zach-pom? ja mam do szczecina 100 km, koszalinianie prawie 200...

mi to wsio ryba
ale nie wiem co inni uzytkownicy??
można np pomyslec o parkingu przed parłówkiem - tam gdzie zawsze służba celna i policja stoi?? :P
lokalizacja chyba w miare ok :D

Nio to może niech każdy zapoda jakąs propozycje?...
co gdize../;;;;;

Pozdrawiam

nie moge tego ogladac.... :cry: niormalnie sie wzruszyłem... :roll:
Tutaj kolejny spocik..ale juz zz torem z prawdziwego zdazenia..

http://pl.youtube.com/watch?v=5kAEFgBHpwI&NR=1

Niestety w naszym rejonie króluja niemieckie auta więc nasze spoty nie beda takie wielkie jak innyc marek..
ale zawsze można próbowac i działac cos w kierunku powiększenia tego...
trza by ustalic wkońcu cos na temt spociku....
sądze że jednak trza bedzie opstawiac za chociwlem.. koledzy z dlszyc rejonów napewno nas nie zawioda i tez się pojawia.. :mrgreen:

wsumie ja tz ż tk blisko niemm..Tutti :P

Pozdrowionk

propozycje jzu mieliscie - resko jest po srodku, parlowek mi jak najbardziej pasuje, bo mam kawalek, ale koszalinianie nie... a powinnismy tez o nich myslec, maja tam kilka alf i regularnie sie spotykaja :)

pikero napisał:
http://pl.youtube.com/watch?v=vmB-YMD446o tak mógłby wyglądać nasz spot :)

Pięknie tam było, tyle włoszek w 1 miejscu...ahh poezja, aż tyle to nas niestety nie będzie, ale może kiedyś...rozmarzyłem się :)

No to stawiamy na Chociwel ? co na to Koszalin ? i jaka wstępna data ?

to co z mojej strony: jak dacie mi ze dwa tygodnie to powinienem się wyrobić z moją bella więc ja i mój wujek 156 wpadniemy na pewno jest jeden problem pasuje mi tylko niedziela bo szkole mam w sobote caly czas teraz miejsce obojetnie jezeli chodiz o szcecin spotkamy sie gdzies i pojedziemy na kilka aut - piekna sprawa jak sie nei rozsypie to zabiore tez kolezke z ar 33 p4 ale to wsyztsko blizej terminu bede mial pewne zaraz wchodze na mape i szukam jakiegos dogodnego punktu do spotu

fajne miejsce tylko daleko od szcecina BAGICZ koło koszalina , kołobrzegu tam można by parówke upiec i poscigac się szukam dalej dla przykładu wrzucam mapkę ....

No z widoku zdjęcia to dobra lokalizacja :) ale sprawdziłem na mapie to ze Szczecina do Bagicza jest ok.140 km...ja mógłbym jechać tylko żeby nas było naprawdę dużo :):) to będzie po co jechać taki kawałek ;)

pikero, dobrze to wyglada! wystarczy kilka opon i bedzie mozna posmigac... wezme ze soba pana wacka to Wam pokaze jak sie jezdzi, ale to nci pewnego, musze z nim pogadac :) zbierzcie kilka propozycji to zrobimy ankiete... nie da sie dogodzic wszystkim, ja wszedzie mam daleko, ale do bagicza chetnie pojade :)
Tylko mam pytanko... czemu czerwona linia to najlepsze miejsce? tam nie ma dwoch pentli? bo pierwsze co pomyslalem, ze mozemy jezdzic w kolko... cos z nawierzchnia nietak?

Amortyzatory
Powrót