[Zapowiedź] SPOT lokalny regionu Szczecińskiego 4 Listopada

• Autor wątku Autor wątku ufty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
oby nie skonczylo sie slomianym zapalem i pojawi sie np 5-6 aut ;//

KUBAS pozapraszales innych juz na nasz spot ? no ja tez mam nadzieje ze nie bedzie nas tak malo, proponuje zeby od teraz kazdy kto bedzie zadeklarowal sie ! zebysmy wiedzieli ile nas tam bedzie :)

JA BEDE !!

a moze najpierw sie umowimy co i jak? :) spotykamy sie na miejscu, w bagiczu? kto zabierze opony? grilla? :)

Co i jak ? no ze Szczecina wyruszamy grupa i tych co sa po drodze to zabieramy :)CI co jada od drugiej strony niech tez sie zbiora w grupe:) mozemy sie spotkac na miejscu , no chyba ze nie nie wiemy jak tam trafic to jakos przed Bagiczem mozna sie umowic i zebysmy wszyscy wjechali na to lotnisko...kto bierze grilla i opony, Ci co maja mozliwosc i jakies stare opony,to niech biora, ja niestety zadnych starych opon nie posiadam, bo zrobilem ostatnio porzadek w garazu...gdybym wiedzial wczesniej to bym ich nie wyrzucal...no i co do grilla to moze znajde, ale nie obiecuje, jak ktos wie ze ma i moze wziasc to niech sie zdeklaruje, ktorys z kolegow mowil ze ma w kolekcji kilka gumowych pacholkow ??? byl jeden kolega co mowil ze wezmie aparat i stoper:)

wezme tyle opon ile wepchne i aparat. o 12 bede :)

ja na 1000% bede juz nawet zonie powiedzialem takrze z kubasem z gryfina startuje tylko jeszcze bede sie musial dowiedziec o ktorej :mrgreen:

więc tak ustalamy spotkanie o godzinie 10.30 na parkingu pod media markt.. i stamtąd wszyscy razem ruszymy :mrgreen:

. myśle że półtorejgodzinki starczy na dolecenie do bagicza...
ja niestety ale miejsca nie posiadam w swojej 15 na jakiekolwiek dodatki typu oponyitp... już wkrótce powysyłam zaproszenia..posiedze i powysyłam do wszystkich z naszego rejonu....
i do koszalinian tez wysle :P co by nie zapomniali....

Szczecinscy Alfomaniacy...!!!!

ja rowniez mam nadzieje ze to sie nie skonczy na planach tylko...
o ktorej i gdzie sie spotykamy przed wyjazdem z naszego City???
bo mysle ze dobrze byloby jechac w grupie...najlepiej jak najwiekszej....

Piotr34 nio przecież napisałem że z pod media markt na mieszka 1go o godzinie 10.30...parking wsumie jest duży wiec dokładniej niedaleko tej stacji benzynowej....

Rysiu nio oki..j zapewne wczesnij bede na myjce..Musze postarac sie jeszcze zaciągnąc Krzyska z chojny 156..i moze jeszcze kogos... :mrgreen:

Trza ekipe zebrac...
mam nadzieje że flaga dotrze na czas i bedzie nam dumnie powiewac :mrgreen:

No i superowo !! ciesze sie ze zostalo narzucone skad bedziemy startowac !! to niedaleko mnie wiec bede nawet troszke wczesniej !! Juz sie nie moge doczekac , teraz tylko pozostaje odliczac dni do 1 grudnia...

KUBAS napisał:
mam nadzieje że flaga dotrze na czas i bedzie nam dumnie powiewac
super ze zalatwiasz flagę!! tez mam nadzieje ze dotrze na czas !! :D Jesli to wszystko wypali a mam nadzieje ze nikt sie nie bedzie wykrecal to bedzie super impreza :)

no i bomba...
ja mieszkam zaraz obok MM...
takze 10 min i jestem....
zastanawiam sie tylko po co myjka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bedzie lało i d... zbita....ale myslmy optymistycznie....
sloneczko i sliczna pogoda beda nam towarzyszyc....
Moja Bella do oszczednych nie nalezy takze zalanie za minimum 250,00 bedzie obowiazkowe.... :?
niestety gumek nie spale...mam juz winterki :( :( :(

Piotr34 napisał:
bedzie lało i d... zbita....ale myslmy optymistycznie....
po 140 km alfy i tak beda wygladaly jak przed myciem :mrgreen:

Piotr34 napisał:
Moja Bella do oszczednych nie nalezy takze zalanie za minimum 250,00 bedzie obowiazkowe....
niestety gumek nie spale...mam juz winterki

No ja tez do pelna zaleje tak na wszelki wypadek, bo na trasie jest pieknie ale jak zaczne szalec to wskazowka opada bardzo bardzo szybko...Ojj chyba nie bedziesz dawal sie prosic o maly dym w miejscu :P

Juz mnie zonka tu prostuje....ale male co nieco sie da zrobic...a co tam...nowe na przód sie dokupi...buhahahaha :lol: :lol: :lol:

ja raczej do pelna nie naleje....
jak pierwzszy raz tankowalem do pelna to zaczalem sie zastanawiac czy nie mam dziury w baku... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stoje i stoje...a tu nadal sie wlewa...az do ponad 70 l...zwariowalem...:))))

aha apropo OPON mam jakies stare wziasc?? bo mam ich troche
dobrze by bylo, bo w kolko jezdzic, 4 zakrety to szybko sie znudzi :) bedzie jakies urozmaicenie jak z opon zrobi sie szykany :D

znacie moze jakis sklep w Polsce z gadzetami i ciuchami Alfa Romeo???
szukamy wlasnie z moja połówka czegos ale braki w sieci...

rysiu145 napisał:
bo mam ich troche
wez ile Ci sie zmiesci jak by co to na parkingu pod media markt wezme kilka do siebie...zeby bylo CI lzej ;)

Piotr34 napisał:
stoje i stoje...a tu nadal sie wlewa...az do ponad 70 l

wow to duzy masz ten baczek...ja wariuje jak mi sie "pomaranczowa kolezanka" zapala ;/ bardzo jej nie lubie a to bardzo... :P

Piotr34 napisał:
nacie moze jakis sklep w Polsce z gadzetami i ciuchami Alfa Romeo???
szukamy wlasnie z moja połówka czegos ale braki w sieci...

po prostu musimy otworzyć swój własny... :D

Amortyzatory
Powrót