ANN
Nowy
Ja bym odpuścił.
Ja również.
Sama dość długo szukałam Miciaka więc cierpliwości, na pewno coś znajdziesz sensowniejszego i zdecydowanie lepiej wyposażonego w tych pieniądzach.
pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja bym odpuścił.
Poznałem gościa z salonu Skody z Krakowa, z którym testowałem Octavię RS. Okazało się, że ma Mito. Jak mu kumpel powiedział, że ma ją do sprzedania( Mito) to też powiedział, że nie chce aż do momentu kiedy się przejechał![]()
Kiedy się przejechał?! Że jak?!
Co do koni to będzie ci mało. Ja mam 155 i już czaję się na chip na 170km. Naprawdę szukaj mocniejszego miciaka bo później to będzie zgrzyt, że wyprzedzać się nie daPowiem tak:
155 km tryb dynamic od 3k RPM każdy bieg magia. Na czwórce chwila moment i jest 120. Nigdy nie czułem się tak komfortowo przy wyprzedzaniu a miałem 156jts w 165 koniach.
W trybie zimowym kontrola trakcji włącza się późno ( wcześniej jeździłem passatem b6) i nie odczuwam zbytniej różnicy do trybu normal. W trybie D autko ciut lepiej się zbiera ( pewnie większy efekt jest w wersji 155 lub wyższej).
Coś mi to średnio wygląda. Serio silnik z turbiną by miał maksymalny moment tak wysoko?