Kurynio
Nowy
Wychodzi na to że dealer jednak może
Zakładając, że to było misano... Ja w necie po wpisaniu hasła w google (alfa romeo misano blue, czerwone wnętrze), czy po polsku czy po angielsku nie znalazłem żadnego...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wychodzi na to że dealer jednak może
Zakładając, że to było misano...
Moge Ci zrobić zdjęcie jak to wygląda po 40tyś km u mnie od nowości.
Edit: na stronie Alfa Romeo USA w konfiguratorze można bez trudu zrobić anodized/montecarlo/Misano Blue + czerwona tapicerka.
No mi to sprawia problemWybieram Misano, wybieram czerwoną tapicerkę i Misano jest usuwane z wyboru. Anodizzato i Montecarlo da się tak jak piszesz.
Może ktoś sobue te fotele zmienił, tak jak chciał zrobić epsonixBędę wdzięczny za taką fotkę.
- - - Updated - - -
Tak mnie zabiliście z tropu, że aż wszedłem na konfigurator. Na PL stronie żadnego koloru o odcieniu niebieskim nie da się zamówić z czerwoną tapicerką.
A tutaj kolega wrzuca anodized blue z czerwonym wnętrzem.
Ja już zgłupiałem ale pisało na kartce Misano....chyba ze się ktoś machnął.
Edit: na stronie Alfa Romeo USA w konfiguratorze można bez trudu zrobić anodized/montecarlo/Misano Blue + czerwona tapicerka.
Ja mam kolor misano i też chciałem czerwona tapicerkę. Powiedziano mi że nie da rady i mam czarna. Nawet na specjalne zamówienie nie można. Auto kupiłem w zeszłym roku A widziałem na YT film gdzie gość miał w tej konfiguracji, tyle że właśnie w USA.
Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?Dlaczego nie da rady
Podczas jazdy przy niskich predkosciach, na 5-6 biegu (obroty w granicach 1100-1300, prędkość 30-40 km/h)
Cześć,
ciężko znaleźć mi coś na ten temat przeszukując forum, ale może ktoś z Was miał podobnie? Nieco ponad tydzień temu odebralem nowe Stelvio z salonu MY20 wersja po lifcie.
Podczas jazdy przy niskich predkosciach, na 5-6 biegu (obroty w granicach 1100-1300, prędkość 30-40 km/h) coś zaczyna denerwująco rezonować i słychać ten dźwięk w kabinie. Nie ukrywam - wkurza mnieTakie jakby brzęczenie/rezonowanie, lekko głuche, jakby jakiś plastik. Autem zrobiłem ledwie 900 km. Nie wiem czy jechać z tym od razu do aso czy jeszcze poczekać aż się auto "ułoży"? Mial ktoś podobnie?
Akurat jak się snuje wolno przez miasto na A to on zapina czasami 5kę przy 1.3 tys obr. I na zimnym i mnie słychać że czasami jest głośniej niż na 4ce