Ale tu jak widać różnie z tymi terminami jest.
Jest ciśnienie na wypychanie stoków.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale tu jak widać różnie z tymi terminami jest.
Tak, tak ale ciekawiło mnie ile minęło od czasu potwierdzenia przez dealera tygodnia produkcyjnego do odbioru. Zgaduję, że jeśli zamawiałeś 14 lipca to pewnie info o tygodniu było tydzień później.U mnie wyszło dokładnie 2,5 miesiąca. Zamawiałem 14 lipca, odbiór 30 września
Ciekawe czy będziesz odbiór szybciej niż jaNa tem moment ma zejść z produkcji 5-15 października
Ja trochę offtop bo kupiłem rocznik 2017 ale za to z fajnym środkiem
.
Pokaż załącznik 272945
Pokaż załącznik 272946
Witam wszystkich
Tydzień temu zamówiłem Stelvio Veloce 280KM w kolorze Misano Blue. W salonie obiecują odbiór na przełomie październik/listopad. Ciekawe jak to będzie, ale klamka zapadła. Czekam z niecierpliwością.
pozdrawiam
Dzisiaj odebrałem samochód! Czyli czekałem 2 miesiące od zamówienia. Trochę pojeździłem i wrażenia super. Zdjęcia zrobię niebawem bo dzisiaj pogoda nie sprzyja. Pozdrawiam!
Zapomniałeś tylko, że to nie ta klasa - Stelvio ma po 15cm więcej z każdej strony.ostatnio obejrzalem pare testow Cupry Formentor i musze powiedziec ze wyszlo im to autko, mysle ze bedzie to powazny konkurent dla Stelvio