Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
[MENTION=83701]Stacho[/MENTION] - piękna furka- niech się prawuje
wypas przemyślany- czekam na relacje jak odczuwasz hałas.
ps. zapas masz?
jakby co dawaj znaćplanuję poprosić o przejażdżkę kolegę @Kurynio
W ubiegłym tygodniu odebrałem Stelvio Veloce MY2020 i dla zainteresowanych informuję, że opcja "7UW - Laminowana przednia szyba" to w rzeczywistości poza szybą przednią, laminowane (klejone warstwowo) dźwiękoszczelne szyby boczne, posiadające oznaczenie jak na fotografii w załączniku. Fajna rzecz a AR oficjalnie twierdzi, że ta opcja dotyczy jedynie szyby przedniej - zaryzykowałem dopłaciłem i nie żałuję.
Zamawiałem również hak holowniczy montowany w trakcie produkcji (kod 960) jest on tak zamontowany, że wpina się go od spodu pod zderzakiem a po wypięciu nie widać w ogóle montażu.
Z takich "wodotrysków" to polecam deskę rozdzielczą obszytą skórą (kod 4H0) robi super robotę we wnętrzu, no i fajne jest to dyskretne oświetlenie wnętrza i klamek na zewnątrz.
O wrażeniach z jazdy nie będę się rozpisywał bo to trzeba poczuć na własnej skórzejest moc!
A te laminowane szyby w Julii też są dostępne?
tak za 1500, kod opcji 7UW
Witam Wszystkich Forumowiczów
Czytam Wasze posty już od dobrych kilku tygodni i w końcu postanowiłem się zarejestrować, bo widzę, że dużo ciekawych informacji u Was się pojawiaA do tego podjąłem w lipcu br. jedyną słuszną decyzję - czas na Giulię Veloce
Zamówiona i czekam z (nie) cierpliwością! Podobno odbiór koniec września/początek października, więc będę mógł wtedy "organoleptycznie" sprawdzić, czym się tak fascynujecie
![]()
Przy moim kwietniowym zamówieniu przednia szyba laminowana była w pakiecie komfort za 900 zł.
[MENTION=86699]chrism[/MENTION] Cześć! Ale mam nadzieję, że na jakiś jazdach próbnych byłeś, nie bazowałeś tylko na informacjach z tego forum?(żart) Oczywiście gratuluję wyboru, przesiadka z Mazdy (ja jeździłem tą 165KM) to naprawdę wielka różnica na plus dla Alfy oczywiście. Ale zbieraj pieniądze na paliwo - tym razem to nie żart chociaż i tak śmieję się, bo jazda Alfą to sama przyjemność
![]()
wg. cennika w pakiecie Komfort jest szyba z filtrem przeciwslonecznym (57J) a nie laminowana redukujaca halas (7UW), chyba ze dostales taki bonus![]()
znajac rzetelnosc informacji podawanych w cennikach przez Alfe Romeo nie zdziwilbym sie gdybys mial (czego zycze), podobnie jak podaja przy opcji 7WU "Szyba przednia redukujaca halas" a laminowane sa tez przednie boczne.. moze byc tak ze w komforcie masz sama przednia laminowana z filtrem a opcja 7WU daje przednia laminowana + boczne
[MENTION=85509]Mieszko Drugi[/MENTION], a widzisz, no nie byłem na żadnych jazdach próbnychTeż mam Mazdę 165 KM, ale jakoś mi w tym samochodzie zaczęło brakować mocy, więc wybór padł na Alfę, która mega mi się podoba. Ehhh, Mazda też potrafi spalić, jak masz ciężkie kopyto
![]()