Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z jakiej gazety to zdjęcie i czy to jest aktualny numer?A pro po cen Busso.
Pokaż załącznik 232516
W tym kraju zarabia się ile zarabia i żyje jak żyje. Mało kogo stać aby płacić po zachodniemu za takie auta.
A skoro kogoś bolą realia rynkowe w tym kraju to nikt mu przecież nie zabrania ogłosić się na zachodnim portalu i zgarnąć grube hajsy.
Z jakiej gazety to zdjęcie i czy to jest aktualny numer?
To plac po polskiemu i placz co jakis czas u mechanika, ze bysso znowu sie rozsypalo![]()
Nie bede wspominal, ze sa juz czesci prawie do tych silnikow nie dostepne..
Pisze poprostu jak jest.. 12 letnie valka juz nie jest nuezawodna a czesci coraz trudniej dostepne.. chocby glupie dwumasowe kolo pasowego ktrego dostac nie idzie...
A pro po cen Busso.
Pokaż załącznik 232516
W tym kraju zarabia się ile zarabia i żyje jak żyje. Mało kogo stać aby płacić po zachodniemu za takie auta.
A skoro kogoś bolą realia rynkowe w tym kraju to nikt mu przecież nie zabrania ogłosić się na zachodnim portalu i zgarnąć grube hajsy.
Fakt - te podane ceny, to w ostateczności ceny najtańszych pojedynczych egzemplarzy. Na pewno nie jest to średnia rynkowa.Podejrzewam że nawet właściciele 1.9 pękają ze śmiechu![]()
Fakt - te podane ceny, to w ostateczności ceny najtańszych pojedynczych egzemplarzy. Na pewno nie jest to średnia rynkowa.
Ja doświadczyłem pozytywu z tej "szacunkowej wyceny" Alfy Romeo GT...
W zeszłym tygodniu przy zgłaszaniu umowy kupna mojej GT do US, Uprzejma Pani z okienka wyciągnęła dane z Eurotax'u i wtedy bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła... Otóż ta własnie pani zakomunikowała, ze wartość rynkowa 3.2 V6 z 2005 to 13.800plnnie mogłem jej odmówić, ot taka była uprzejma
...parę złotych w kieszeni
![]()
Nie wazne, nadal malo..
a taki chajs masz delikatnie mowiac dojechane V6 i nie zwracam tu uwagi na rok produkcji i przebieg bo to nie ma znaczenia..
I powiedz proszę Twoje v6 jest delikatnie mówiąc dojechane?Ja doświadczyłem pozytywu z tej "szacunkowej wyceny" Alfy Romeo GT...
W zeszłym tygodniu przy zgłaszaniu umowy kupna mojej GT do US, Uprzejma Pani z okienka wyciągnęła dane z Eurotax'u i wtedy bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła... Otóż ta własnie pani zakomunikowała, ze wartość rynkowa 3.2 V6 z 2005 to 13.800plnnie mogłem jej odmówić, ot taka była uprzejma
...parę złotych w kieszeni
![]()
Ludzie, te średnie ceny w tych gazetach to bzdury, powyżej 35000zł za Busso w dobrym stanie to jest realna cena, zobaczcie ile te samochody kosztują za granicą, więc jeśli się trafi jakaś "okazja" albo "szwajcar w świetnym stanie" (np. z Radomia), to jest tam prawdopodobnie silnik i skrzynia biegów do generalnego remontu, koszty tego rodzaju napraw przewyższają wartość takiej odpicowanej "okazji". A co do ubezpieczalni to świetna wiadomość.
I powiedz proszę Twoje v6 jest delikatnie mówiąc dojechane?
Wiem, wiem też ile stasiu18 chciał za swoją Gt a omen twierdzi że Gt za około 30k to musi mieć dojechane V6 - dlatego pytamW zadnym wypadku nie uważam, że moje jest dojechane.
Trzeba mieć świadomość (czego niestety często brakuje wśród ludzi), ze szukając auta, nie powinno ustawiać się filtra: cena - od najniższej. No ale co zrobisz...
Ostatecznie auto kupione z naszego forum.
a z kolei jak AR wypuściło serię na 100 urodziny w 2010 roku na rynek australijski to w tabelce kreska