Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jednak wnoszą... Otóż obecnie "sprzedających cwaniaczków" jest wielu...
Jeden np. który wiedział że mam zagraniczny wyjazd rozmyślił się ze sprzedaży na 5dni przed i tak do Norymbergi tłukłem się 14 godzin autobusem (chyba nie muszę tłumaczyć jaki poziom wku...nia osiągnąłem
Drugi to przykład pewnego komisu, stało tam GT 3.2 rok zdaje się 2004, przebieg niecałe 140tys... oczywiście 1000% oryginalny, cenili go ponad 24tysie. Sprzedający opowiedział mi bajeczkę o znajomym, który jeździł nim przez wiele lat i mu go wstawił bo ten winny mu był przysługę. Oczywiście, wszystkie elementy jak skóra na siedzeniach, podłokietniki, pedały, kierownica, gałka zmiany biegów, dźwignia ręcznego etc wyglądały na mocno zmęczone...dodatkowo widoczne oznaki korozji i rdzy, więc go sobie sprawdziłem w tych dwóch darmowych bazach, okazało się że auto miało kilku właścicieli i u żadnego nie było długo. Po sprowadzeniu do PL mimo ponad rocznego pobytu u jednego z właścicieli na liczniku przybyło mu raptem kilka tysięcy... a właścicielem był podmiot gospodarczy o czym to świadczy, albo był cofany (prawdopodobnie nie po raz pierwszy) albo miał długi postój na placu... w obydwu przypadkach nie jest to dobre dla kupującego...
Przejeżdżałem obok tego komisu co jakiś czas i minął prawie rok kiedy ten "okaz" zniknął z placu.
I trzeci przykład, zadzwoniłem do właściciela, opowiedział mi o aucie, jego historię, którą potwierdziłem z tymi dwiema bazami.
Wszystko było na tyle wiarygodne, że zaryzykowałem i wybrałem się z Warszawy do Bielawy (400km) i tak wróciłem już moją GT
Dodam jeszcze tylko, że przez wiele lat miałem doczynienia z branżą motoryzacyjną (części zamienne), zatem co nieco się orientuję.
Dlatego, jeśli ktoś potrafi wyciągać wnioski to nawet tak proste bazy są pomocne![]()
Rodzynek - wersja Bertone...Witam alfomaniaków, co sądzicie o tym modelu GT? :
allegro.pl/show_item.php?item=6198408771#a4c13372f2
Rodzynek - wersja Bertone...
A tak na serio, na zdjęciach wygląda ładnie - mi przynajmniej nic na razie nie rzuciło się w oczy.
Dzisiaj rozmawiałem z kurierem. Pytał mnie o naszą GT, czy się nie psuje. Powiedziałem, że od 7 miesięcy czujnik parkowania + klamka + rzeczy, które wynikły nie z winy zużycia auta.
Powiedział, że jego kumpel dał circa 15 koła za GT i nie może wyjechać od mechaników.
Kupując auto w cenie 11-15 tyś. zł trzeba się liczyć z większymi kosztami.
Problem w tym, że taka cena trafia na biednego (bogaty da więcej), którego tym bardziej bolą potem naprawy mechaniczne.
Za 15 kola można kupić zadbaną gt. Uwierz mi jak za każdym autem należy się najezdzic. Oglądałem nawet droższe i jakbym je kupił miałbym ten sam problem co kolega kuriera.
Luke, nie psuj rynku takimi cenami![]()
Sam już nie wiem co mam myśleć o tym znaczku w GT...parktroniki w miejscach nie mających nic wspólnego z fabrycznymi, znaczek GT na klapie za wysoko
paskudne nakładki pedałów (jak wyżej - nie AR)

No i maszjuż jest 13500 hehe
egzemplarze przedsprzedażowe miały naklejane różnie, musieli naklejać aby przygotować poligrafię zanim model trafił
do sprzedaży
po uruchomieniu produkcji ustalono miejsce naklejania i miały naklejane w tym samym miejscu
na zdjęciach z 2003 które pokazałeś znaczek jest o dobry centymetr wyżej niż na zdjęciu Q2 2007
nie oszukasz mojego oka, zajmuję się fotografiką i widzę takie rzeczy z kilometra
logo klapa tył - zmiana na nowy typ była w marcu 2005, auto ma nowy typ, jeżeli nie jest ze stycznia/lutego to ok
na ostatnim oficjalnym zdjęciu które dałeś... znaczek GT jest z prawej strony (nigdy produkcyjnie tam nie był)
a Bertone na błotniku jest o wiele za nisko - taki urok egzemplarzy przedprodukcyjnych
jak jeszcze miałbym coś nt tego zdjęcia - widziałeś kiedyś GT bez anteny na dachu?
no dobra, mogłeś widzieć
Pokaż załącznik 201937 Pokaż załącznik 201938 Pokaż załącznik 201939 Pokaż załącznik 201940
...z jasnym mieszkiem drążka zmiany biegów trochę ich poniosło