Zapomnijmy o tych spadkach cen -- to był tylko jeden z argumentów.
Jak chyba wszyscy jesteśmy fanami tej marki (pamiętam, jak kazdy mi odradzał Alfe, mimo to ja kupiłem i nie żałuje) uważam ze do 20 tys
NIE MA ładniejszego copea, zresztą ja szukałem czegoś czego nie było na ulicach, ze jak będę stał na światłach to jak w lusterku bede mógł zobaczyc własny samochód, teraz niestety czy stety sie trochę zmieniło, juz parę GT jeździ.
Całkiem mi o coś innego chodzi.
Trzeba przyznać ze nawet wspomniana wyżej bmw przewyższa brere, pod względem wyposażenia, silnika, osiągów, wyglądu (choć ta kwestia jest dyskusyjna, bo każdy ma inny gust i o tym sie nie dyskutuje). Chciałem tylko powiedzieć, ze cena 40tys. nie jest adekwatna do brery, gdyż za podobna cena można mieć inna markę o wiele lepiej wyposażona, z lepszymi osiągami i jak dla mnie ładniejsza.
A tak poza tym nie jestem ,,typowym mirkiem handlarzem,,
OK, skończmy temat, chyba ten dział nawet nie o tym, każdy ma prawo do swojego zdania.
Na chwile obecna jesteś szczęśliwym posiadaczem alfy i mimo tych wszystkich ,,porad,, które zbierałem podczas kupowania gdzie teraz to mogę je spuścić w klozecie bo nijak maja sie do faktu nie zamierzam zmieniać samochodu wręcz przeciwnie mysle nad paroma przeróbkami, podniesienia mocy, zmianie koloru oraz oczywiście przyklejenia koniczynki (a tak na marginesie znacie znaczenie/historie tej koniczynki ostatnio mówiono o niej w zakupie kontrolowanym

? )