Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jako >>>praktyk z 6 letnim stażem w 2.0 TS 156 co prawda ,napisze tylko , że to FENOMENALNY MOTOR. Elastyczny, z powerem, świetnie brzmi jak na R4 , Nigdy mnie nie zawiodl a pol europy objechał , cala polske i nadal pracuje pieknie. Jak na swoje czasy bardzoo nowoczesny. OLIWA to podstawa w 2.0TS . Ja leje 6 lat mobila 10w40 i nic sie nie zepsulo w sensie panewki itp. Auto bez gazu. Cudenko. Nie wiem jak on sie w 166 sprawuje. Silnik ma kopa i myślę , że daje rade z tą kierdą. Minus to spalanie ORAZ KOMPLETNY BRAK LUDZI KTORZY POTRAFIĄ TE SILNIKI SERWISOWAĆ w sensie rozrząd/zapłon. Potem sie ludzie żalą na te motory bo kupią auta po reanimacji w stanie krytycznym za 3kMoże napiszesz jeszcze małousterkowy?
A co do TS to stosunek zadowolonych z TS to 2 na 10 ...
Zaraz usłyszysz że jest niewymienialny bo była już o tym dyskusja hehehea co 120tys km także z filtrem
Jako >>>praktyk z 6 letnim stażem w 2.0 TS 156 co prawda ,napisze tylko , że to FENOMENALNY MOTOR. Elastyczny, z powerem, świetnie brzmi jak na R4 , Nigdy mnie nie zawiodl a pol europy objechał , cala polske i nadal pracuje pieknie. Jak na swoje czasy bardzoo nowoczesny. OLIWA to podstawa w 2.0TS . Ja leje 6 lat mobila 10w40 i nic sie nie zepsulo w sensie panewki itp. Auto bez gazu. Cudenko. Nie wiem jak on sie w 166 sprawuje. Silnik ma kopa i myślę , że daje rade z tą kierdą. Minus to spalanie ORAZ KOMPLETNY BRAK LUDZI KTORZY POTRAFIĄ TE SILNIKI SERWISOWAĆ w sensie rozrząd/zapłon. Potem sie ludzie żalą na te motory bo kupią auta po reanimacji w stanie krytycznym za 3kPS ta Twoja TB tez pechowa mimo, ze V6 TB to arcy silnik i są ludzie zadowoleni z tych motorów. Za dużo sie maestro naczytales glupot.
To chyba nie za dobrze, że w ogóle nie tankujesz noPB... od 5 tys tankuje tylko gaz i jeżdze....
Zaraz usłyszysz że jest niewymienialny bo była już o tym dyskusja hehehe
To chyba nie za dobrze, że w ogóle nie tankujesz noPB\
kolego nie bierz wszystkiego tak dosłownie![]()