Zakup Alfy 166

• Autor wątku Autor wątku tomasz25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Colezione różniła się tylko (albo aż) całym kokpitem w skórze.

jeszcze troche inaczej bylyfoteleobszyte i chyba podswietlenie czerwone jak w Ti

Przy czarnej skórze (a raczej ciemnoszarej) była biała nić.

dokladnie o to mi chodzilo:) i sadzac po zdjeciach chyba inny rodzaj skory to byl, bardziej matowy.

Każda skóra jest matowa :) błyszczy się zaniedbana albo jak celowo użyjesz środków nabłyszczających.

Tylko że my tu dzielimy 166 na te ładne czyli przedlifty i te brzydkie czyli polifty. Tomaz sprzedawał auto z 99 przedlift, a Ty się chyba pomyliles i porownujesz auto starsze z. Nowszym. Jakbyś tyle dał za przedlifta to by można podyskutować ale polifta za 19 nie ma niestety nic wspólnego z tym o czym pisał Tomaz. Wejdz na mobile i zobacz po ile chodzą rarytasowe polifty to się zdziwisz że dałeś za swoją tyle ile w de chodzą zmęczone egz
Wiem po ile chodzą, bo o tym napisałem. Dlatego też te 5.5k to jakoś strasznie mało. Przecież to kawał samochodu. Koleżanka z pracy kupiła z tego rocznika VW Bora za 12 tysi i jest zachwycona ceną, a przecież dołożyła pare tysięcy, bo trzeba było zrobić to czy tamto. Sprawdziłem i rzeczywiście u nas ludzie tyle płacą za takie samochody.. Różnica pewno tkwi tu, że za 200pln będzie wiaderko części do tej Bory, a do 166 ..no cóż.

Tylko dlaczego napisałeś że 166 przedlift to te ładne, a polift to brzydkie. Chyba na odwrót?

Robert wygląd kwestia gustu. Ja kocham przedlift za spójność. Auto wygląda tak jak miało wygladac od początku ma mega styl i jak jest ciemne o zadbane zwraca uwagę. A polift to inne lampy a reszta taka sama odgrzanie tzw kotleta. To się każdej marki tyczy. Parę razy mijał mnie polift i auto mega wtapia się w tłum opli i passatow. Przedlift wyróżnia się z tłumu i ludzie się oglądają na ulicy. A polift ot taka limizynka i tyle.
:beer:

Ok. W takim razie Wasze gusta są zbieżne z moimi. Ja też bardzo lubię wersję przed liftem, bo jest po prostu inna.
Po lifcie, to tak jak napisaliście. Auto podobne do tego co po drogach jeździ. Ale wytłumacz to mojej żonie.. ;)

Tak samo było kiedyś z Audi. W sumie teraz też tak jest że jak coś jedzie to nuewiadomo czy to a4 a6 czy a8.

Tylko że marek jest oligarcha i ma 4 auta w kolekcji w garażu. Zonka ma w czym wybierać. Zależnie od koloru sukienki wybiera fire na dany dzień:sarcastic:

To niech pogada z moją na zlocie 166 :sarcastic:
Nie wykluczam takiego rozwiązania, ale wszystko zależy od funduszy. A z tego co czytałem to deklarację potwierdzenia chcecie już od razu. Ale może przed zlotem ktoś się wykruszy i będzie można wskoczyć na jego miejsce.. Wierz mi, że cały czas nad tym myślę. Zaliczyłem prawie wszystkie zloty alfaholików, więc czas na zlot 166 ;)

Tylko że marek jest oligarcha i ma 4 auta w kolekcji w garażu. Zonka ma w czym wybierać. Zależnie od koloru sukienki wybiera fire na dany dzień:sarcastic:

Szajse.. Ja tylko dwa do wyboru. Czerwona i czarna..

Niestety ale tydzień przed to można na spot się umówić. Żeby zorganizować zlot trzeba się zdeklarować wcześniej. Obiekt jest duży tak więc nie wykluczam możliwości dopisania się potem. Jednak nie gwarantuję miejsca.

Jak miałem przedlifta to tylko przedlift i nic więcej
a jak sprzedałem to juz mi się nie podoba i tylko polift
Kwestia gustu- tu nie podyskutujesz :P

Ja swoja sprzedalem, jesli mialbym teraz kupic 166 to tylko polift i tylko 3.2 q2 albo brerra 3.2 4x4

Sent from my C6603 using Tapatalk

Po lift zatracił swoją odrębność, oryginalność - nigdy mi się nie podobał.

Amortyzatory
Powrót