- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Colezione różniła się tylko (albo aż) całym kokpitem w skórze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wiem po ile chodzą, bo o tym napisałem. Dlatego też te 5.5k to jakoś strasznie mało. Przecież to kawał samochodu. Koleżanka z pracy kupiła z tego rocznika VW Bora za 12 tysi i jest zachwycona ceną, a przecież dołożyła pare tysięcy, bo trzeba było zrobić to czy tamto. Sprawdziłem i rzeczywiście u nas ludzie tyle płacą za takie samochody.. Różnica pewno tkwi tu, że za 200pln będzie wiaderko części do tej Bory, a do 166 ..no cóż.Tylko że my tu dzielimy 166 na te ładne czyli przedlifty i te brzydkie czyli polifty. Tomaz sprzedawał auto z 99 przedlift, a Ty się chyba pomyliles i porownujesz auto starsze z. Nowszym. Jakbyś tyle dał za przedlifta to by można podyskutować ale polifta za 19 nie ma niestety nic wspólnego z tym o czym pisał Tomaz. Wejdz na mobile i zobacz po ile chodzą rarytasowe polifty to się zdziwisz że dałeś za swoją tyle ile w de chodzą zmęczone egz
To niech pogada z moją na zlocie 166 :sarcastic:Ale wytłumacz to mojej żonie..
Nie wykluczam takiego rozwiązania, ale wszystko zależy od funduszy. A z tego co czytałem to deklarację potwierdzenia chcecie już od razu. Ale może przed zlotem ktoś się wykruszy i będzie można wskoczyć na jego miejsce.. Wierz mi, że cały czas nad tym myślę. Zaliczyłem prawie wszystkie zloty alfaholików, więc czas na zlot 166To niech pogada z moją na zlocie 166 :sarcastic:
Szajse.. Ja tylko dwa do wyboru. Czerwona i czarna..Tylko że marek jest oligarcha i ma 4 auta w kolekcji w garażu. Zonka ma w czym wybierać. Zależnie od koloru sukienki wybiera fire na dany dzień:sarcastic:
:beer:
Przecież to dwa zupełnie inne auta. Poza logo nie mają absolutnie nic ze sobą wspólnego............166 to tylko polift i tylko 3.2 q2 albo brerra 3.2 4x4